Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΟΑΕΔ· ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2017 Μερικά Σύννεφα 12 Αθήνα Αναλυτικά

Οι επιβάτες θα φορτώνουν μόνοι τους τις αποσκευές στο αεροπλάνο

Οι επιβάτες θα φορτώνουν μόνοι τους τις αποσκευές στο αεροπλάνο
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 08.06.2011 | 10:00
Πρώτη δημοσίευση: 08.06.2011 | 10:00

Και τι δεν κάνουν για να γλιτώσουν χρήματα οι αεροπορικές εταιρείες. Έτσι η Jetstar αποφάσισε ότι οι επιβάτες θα φορτώνουν μόνοι τους τις αποσκευές στο αεροπλάνο.

Η αεροπορική εταιρία Jetstar, γνωστή για την ελαχιστοποίηση των υπηρεσιών που προσφέρει στους πελάτες της, προκειμένου να διατηρήσει φθηνά ναύλα και να είναι ανταγωνιστική, σχεδιάζει να αυτοματοποιήσει ακόμα περισσότερο το σύστημα υπηρεσιών της.
 
Αυτό σημαίνει ότι θα υποχρεώσει τους πελάτες της να πληρώνουν έξτρα για τις υπηρεσίες που απολαμβάνουν.
 
Αν δεν θέλουν να επιβαρυνθούν οικονομικά περισσότερο, θα πρέπει να κλείνουν και να τυπώνουν οι ίδιοι τα εισιτήριά τους και να στέλνουν για φόρτωση τις αποσκευές τους (cheek in), από τον ερχόμενο Νοέμβριο που θα αρχίσει να λειτουργεί το νέο σύστημα αυτοματοποίησης.
 
Σύμφωνα με την εταιρία, στα αεροδρόμια θα τοποθετηθούν συσκευές οι οποίες και θα εκδίδουν τις κάρτες εισόδου (boarding passes) και τις καρτέλες για τις επισκευές των επιβατών, οι οποίοι αφού τοποθετούν τις καρτέλες, τις δίνουν οι ίδιοι για να φορτωθούν στο αεροσκάφος.
 
Αναφερόμενος στο θέμα, ο διευθυντής της εταιρίας Bruce Buchanan, είπε ότι το αυτόματο σύστημα θα είναι πολύ απλό, αλλά η εταιρία θα διατηρήσει και προσωπικό για να εξυπηρετεί τα άτομα με ειδικές ανάγκες και όσους έχουν πρόβλημα να χειριστούν τις ηλεκτρονικές συσκευές του αεροδρομίου.

   Διαδώστε αυτό το άρθρο
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook