Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Οι γιοι του Λάντεν μηνύουν τον Ομπάμα!

ΦΩΤΟ REUTERS

Ταπεινωτική και απαράδεκτη χαρακτήρισαν οι γιοι του Οσάμα τη ρίψη της σορού του πατέρα τους στη θάλασσα. Για αυτό και ετοιμάζονται να μηνύσουν τον Αμερικανό πρόεδρο!

Οι γιοι του ηγέτη της Αλ Κάιντα θεωρούν τον Ομπάμα «υπεύθυνο» για την τύχη του πατέρα τους και χαρακτήρισαν «απαράδεκτη» και «ταπεινωτική» τη ρίψη της σορού του στη θάλασσα, σε μήνυμά τους στο διαδίκτυο το οποίο επικαλείται το αμερικανικό κέντρο παρακολούθησης των ισλαμιστικών ιστοτόπων SITE.

«Θεωρούμε τον πρόεδρο Ομπάμα προσωπικά, νομικά υπεύθυνο για την τύχη του πατέρα μας Οσάμα μπιν Λάντεν», αναφέρει το μήνυμα το οποίο υπογράφει ο Όμαρ μπιν Οσάμα μπιν Λάντεν, το οποίο αναρτήθηκε στο διαδίκτυο στο όνομα των αδερφών του.

«Είναι ανθρώπινα και θρησκευτικά απαράδεκτο να ρίχνεις έναν άνθρωπο αυτού του επιπέδου και αυτής της σημασίας στα σκυλιά πετώντας το πτώμα του στη θάλασσα με έναν ταπεινωτικό τρόπο για την οικογένειά και τους οπαδούς του, ο οποίος προσβάλει τα αισθήματα εκατομμύρια μουσουλμάνων», προσθέτει ο Όμαρ Μπιν Λάντεν.

«Ως γιοι του μπιν Λάντεν διατηρούμε το δικαίωμα να κινηθούμε νομικά εναντίον των υπεύθυνων γι’ αυτό το έγκλημα και να προσφύγουμε στην αμερικανική και τη διεθνή δικαιοσύνη για να ερευνήσουμε την τύχη του πατέρα μας που εξαφανίστηκε», υπογραμμίζει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ξεκινάει έρευνα για τον Λάντεν το Πακιστάν

«Αίμα για το αίμα» του Λάντεν υπόσχεται η ιρακινή αλ Κάιντα

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε