Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Οι κλέφτες φόρτωναν και ο ιδιοκτήτης… ξεφόρτωνε! ΒΙΝΤΕΟ

Οι κλέφτες φόρτωναν και ο ιδιοκτήτης… ξεφόρτωνε! ΒΙΝΤΕΟ
Με το… ίδιο νόμισμα πλήρωσε ο υπάλληλος ενός καταστήματος επίπλων στο Northampton της Βρετανίας τους κλέφτες που με θράσος έκλεψαν καναπέδες και τους έβαλαν στο φορτηγό τους αλλά… ξέχασαν να κλείσουν τις πόρτες!

Όλα έγιναν έξω από ένα κατάστημα που πουλάει έπιπλα, στο Νορθάμπτον της Βρετανίας. 

Στο video από την κάμερα ασφαλείας, φαίνονται δυο άνδρες, να κουβαλούν έναν καφέ δερμάτινο καναπέ και να τον τοποθετούν σε ένα άσπρο βαν. Φεύγουν κι επιστρέφουν με έναν δεύτερο καναπέ. 

Είχαν μπει στο κατάστημα χωρίς να τους νοιάξει η ώρα αιχμής και «σήκωσαν» τους δυο καναπέδες. Αλλά είχαν λογαριάσει χωρίς τον υπάλληλο. Ο οποίος τους καταδίωξε και τους πήρε πίσω τα κλοπιμαία. 

Έβαλαν κι εκείνοι το… χεράκι τους βέβαια. Γιατί αφού έβαλαν τους καναπέδες στο φορτηγό, ξέχασαν (ναι, ξέχασαν) να κλείσουν την πόρτα! Και μέχρι να μπουν στο βαν για να πατήσουν γκάζι και να φύγουν, τα κλοπιμαία είχαν κάνει φτερά! Ο υπάλληλος του καταστήματος δεν ήταν… θαυμαστής του Άβερελ, τράβηξε τους καναπέδες κι άφησε τους κλέφτες να φύγουν με άδειο φορτηγό! 

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος είπε ότι ο υπάλληλος του έχει βάλει σοβαρή υποψηφιότητα για να πάρει μπόνους τα Χριστούγεννα. Και λίγα λέει! 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ VIDEO

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε