Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Οι πιο “κεφάτες” πόλεις των ΗΠΑ

Οι πιο “κεφάτες” πόλεις των ΗΠΑ

Η Ν.Υόρκη το Σικάγο και η Βοστώνη χαρακτηρίστηκαν ως οι πιο ευχάριστες πόλεις, ξεπερνώντας κατα πολύ το Λος Άντζελες και το Σαν Φραντσίσκο.

Οι τρείς αυτές μεγαλουπόλεις προσφέρουν διασκέδαση καλό φαγητό, ψώνια αλλά και πολιτισμό όλων των ειδών από εκδηλώσεις, ομιλίες, εκθέσεις, θέατρα αλλά και ότι άλλο επιθυμεί ένας επισκέπτης. 

“Οι μητροπολικές περιοχές όπως η Νέα Υόρκη, η Βοστώνη,το Σικάγο και αρκετά πιο κάτω το Μαϊάμι και η Φιλαδέλφεια , προσφέρουν στους ντόπιους και στους τουρίστες πολλές επιλογές για όλα τα γούστα κατοίκων και τουριστών”, ανέφερε μια εκπρόσωπος της ιστοσελίδας που έκανε το σχετικό γκάλοπ.

 Το Μαϊάμι και το Λος Άντζελες έχουν πέσει αρκετά και δεν βρίσκονται στις πέντε καλύτερες ως προς την διασκέδαση αμερικανικές πόλεις.

 Το ίδιο συμβαίνει με το Σαν Φραντσίσκο, το Σιάτλ, το Πόρτλαντ, τη Φιλαδέλφεια και τη Μινεάπολη που φιγουράρουν σε αρκετά χαμηλές θέσεις. 

Το Πόρτλαντ αν και δεν είναι πολύ ψηλά στον κατάλογο ,έχει μια ιδιαίτερη θέση καθώς συνδυάζει τις μεγάλες μαρίνες  και την ομορφία του με τα δεκάδες γήπεδα γκόλφ και γυμναστήρια.

 Το Λας Βέγκας βρίσκεται μόλις στην 26η θέση ενώ η Νέα Ορλεάνη στην 13η, η Ουάσινγκτον στην 27η θέση και η Φλόριντα στην 42η.

   

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε