Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΒΑΣΕΙΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 35 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Οι πλαστικές του Καντάφι - Τις έκανε μόνο με τοπική αναισθησία

Οι πλαστικές του Καντάφι - Τις έκανε μόνο με τοπική αναισθησία
Τι κοινό έχουν ο Καντάφι και ο Μπερλουσκόνι; Ξέρουν τους καλύτερους πλαστικούς χειρουργούς!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 26.03.2011 | 11:19
Πρώτη δημοσίευση: 26.03.2011 | 11:06

Ο βραζιλιάνος γιατρός που μπήκε στα έγκατα του στρατηγείου του Μουαμάρ Καντάφι θυμάται όλες τις παραξενιές του ματαιόδοξου ηγέτη.

'Ηταν λίγο μετά τα μεσάνυχτα όταν ο βραζιλιάνος πλαστικός χειρουργός οδηγήθηκε βαθιά σε ένα καταφύγιο στην λιβυκή πρωτεύουσα.

Η αποστολή του: να σβήσει το πέρασμα των χρόνων από το πρόσωπο του Μουαμάρ Καντάφι, αφαιρώντας λίπος από την κοιλιά του και βάζοντάς το στο ρυτιδιασμένο του πρόσωπο. Είχε και μια άλλη αποστολή: να του βάλει μαλλιά.

"Μου είπε οτι συμπλήρωνε 25 χρόνια στην εξουσία και δεν ήθελε η νεολαία της χώρας του να τον βλέπει ως ηλικιωμένο", θυμάται ο Dr. Liacyr Ribeiro. "Του πρότεινα πλαστική προσώπου αλλά αρνήθηκε."

Η διαδικασία η οποία κράτησε 4 ώρες κρατήθηκε απόλυτα μυστική το 1995. 'Ολα έγιναν με τοπική αναισθησία κι αυτό γιατί ήθελε να έχει πλήρη επίγνωση του τι συμβαίνει. Μάλιστα στα μισά της διαδικασίας ο λίβυος ηγέτης ζήτησε να γίνει διάλλειμμα για να φάει ένα χάμπουργκερ.

"Τον προειδοποίησα οτι τα αποτελέσματα της επέμβασης θα κρατούσαν για 5 χρόνια", θυμάται ο γιατρός.

"Μου απάντησε οτι αν με χρειαστεί θα με ξανακαλέσει, όπως και έγινε αλλά δεν πήγα γιατί είχα μια σοβαρή οικογενειακή υποχρέωση".

Τότε ο Καντάφι ήταν 53 ετών αλλά σύμφωνα με τον γιατρό έμοιαζε 10 χρόνια μεγαλύτερος. Φωτογραφήθηκαν και μαζί. Οπως υποστηρίζει ο βραζιλιάνος γιατρός, μετά την διαδικασία ο Καντάφι έμοιαζε 45!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ NEWSIT ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΒΥΗ
   Διαδώστε αυτό το άρθρο