Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Οι σαδιστές του Άσαντ βασάνισαν 13χρονο… «αντάρτη» – ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ βίντεο!

Οι σαδιστές του Άσαντ βασάνισαν 13χρονο… «αντάρτη» – ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ βίντεο!

Ξεπερνάει κάθε αρρωστημένη φαντασία αυτό που έκαναν οι Σύροι στρατιώτες σε ένα 13χρονο αγόρι μόνο και μόνο γιατί διαδήλωνε κατά του καθεστώτος. ΠΡΟΣΟΧΗ, το βίντεο είναι «ωμό», αλλά δυστυχώς είναι ντοκουμέντο.

Ο Χαμζα Αλί αλ-Χατέμπ ήταν μόλις 13 ετών. Αλλά στις 29 Απριλίου έκανε το «λάθος» να βρίσκεται στην αντικαθεστωτική διαδήλωση σε χωριό έξω από τη Ντεράα, προπύργιο του κινήματος κατά του Μπασάρ αλ Άσαντ.

Οι δυνάμεις ασφαλείας επιτέθηκαν στους διαδηλωτές και από τότε, η τύχη του 13χρονου αγοριού, αγνοούνταν. Μέχρι τις 25 Μαΐου όταν η σορός του παραδόθηκε στην οικογένεια του. Τον έπλυναν, όπως ορίζει η μουσουλμανική παράδοση, τον έραναν με ροδοπέταλα.
Ο άτυχος 13χρονος Χαμζα Αλί αλ Χατέμπ - Φωτογραφία από τη Daily Mail
Αλλά τα σημάδια των όσων πέρασε μέχρι να αφήσει την τελευταία του πνοή, δε μπορούσαν παρά να προκαλέσουν οργή. Όχι πόνο. Οργή! Η κακοποίηση που είχε υποστεί ήταν τέτοια, που μετά βίας μπορούσε να αναγνωριστεί. Το σώμα του, γεμάτο σφαίρες. Ο λαιμός του σπασμένος. Οι επιγονατίδες του κομμένες. Το ίδιο και τα γεννητικά του όργανα.
Η σορός του λίγο πριν την ταφή. Ειναι εμφανές πως το πρόσωπό του έχει παραμορφωθεί από τα βασανιστήρια - Φωτογραφία από τη Daily Mail
Συμβούλευσαν την οικογένεια του να μη μιλήσει για τις συνθήκες του θανάτου του Χαμζα. Αλλά εκείνοι περιφρόνησαν τους πάντες. Και έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες και βίντεο στο διαδίκτυο. Ο πατέρας του συνελήφθη για αυτή του την απόφαση.

Ο 13χρονος Χαζμα έχει γίνει το κεντρικό πρόσωπο του κινήματος κατά της κυβέρνησης Άσαντ. Το βίντεο που ακολουθεί είναι βάρβαρο, είναι σοκαριστικό, είναι «ωμό». Ήδη, μέσω του youtube το έχουν δει περισσότεροι από 4.000 άνθρωποι.

Στο Facebook έχει δημιουργηθεί προφίλ στη μνήμη του. Έχει ήδη 58.000 μέλη, ενώ στην αγγλική έκδοση τα μέλη του γκρουπ είναι 3.000.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συρία: Τρεις πολίτες νεκροί στα περίχωρα της Χομς

11 νεκροί από επιθέσεις των δυνάμεων Άσαντ

Συρία: Ακόμη 8 νεκροί από κυβερνητικά πυρά

Κι άλλο αίμα στη Συρία – 5 άτομα σκότωσαν οι δυνάμεις ασφαλείας

Συρία: Σκοτώνουν και παιδιά τώρα, 2 αγόρια μεταξύ των 27 νεκρών

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε