Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Οι συγκλονιστικές φωτογραφίες ενός απίστευτα τραγικού θανάτου

Οι συγκλονιστικές φωτογραφίες ενός απίστευτα τραγικού θανάτου

Ήθελε την τέλεια φωτογραφία. Ανέβηκε με το φίλο του Dimitri στο Four Seasons Hotel για το τέλειο πλάνο. Ο Connor Cummings σκαρφάλωσε σε μια σκαλωσιά. Ήθελε να βγάλει τον φίλο του μια εντυπωσιακή φωτογραφία. Έκανε πίσω και έπεσε στο κενό. Η κάμερά του έμεινε αλώβητη. Οι συγκλονιστικές φωτογραφίες είναι οι τελευταίες εικόνες που αντίκρισε πριν τον θάνατό του.

Το NYPD επέστρεψε στην οικογένεια τη φωτογραφική του μηχανή. Κοιτάζοντας τις εκπληκτικές φωτογραφίες, η μητέρα του 20χρονου Linda ένιωσε δέος και τρόμο. “Ήταν όμορφες και τρομακτικές την ίδια στιγμή” δήλωσε στην Daily News. “Πέθανε κάνοντας αυτό που αγαπούσε περισσότερο. Κάποιος μου είπε ότι οι φωτογραφίες θα με παρηγορούσαν. Δεν έχει συμβεί ακόμα”.

Θέλησε να μιλήσει για να τιμήσει έναν νέο που έβλεπε την ομορφιά όπου και αν κοιτούσε και αγαπούσε να βοηθά ανθρώπους με τα προβλήματά τους. “Δεν ήταν παράτολμος. Το 90% των φωτογραφιών του ήταν πορτρέτα ανθρώπων και τοπία. Αυτό ήταν απλά ένα τραγικό δυστύχημα”. Η φωτογραφική μηχανή ήταν το δώρο του για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Δεν σταματούσε να μιλά για τη δουλειά που θα ξεκινούσε το επόμενο εξάμηνο. Θα έβγαζε φωτογραφίες για τη σχολή του. “Ήταν τόσο ενθουσιασμένος. Θα γινόταν πολύ καλός φωτογράφος”.

Η τελευταία φορά που τον είδε ήταν μετά τον γιατρό. Ήταν κρυωμένος. Ο γιατρός του έγραψε φαρμακευτική αγωγή. Ο Conor είπε στη μητέρα του ότι θα πήγαινε στην πόλη με τον 18χρονο Dimitri. “Με φίλησε για αντίο, με χαιρέτισε και έφυγε”. Αργότερα του άφησε στο περβάζι το φάρμακο, αλλά δεν γύρισε ποτέ. “Αυτή ήταν η τελευταία φορά που τον είδα”.

Πηγή: Nydailynews

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε