Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Οι τρεις επιβάτες της Flydubai που ξεγέλασαν το θάνατο!

Φωτογραφία: Reuters
Φωτογραφία: Reuters

Η καλή τους τύχη τους έκλεισε το μάτι. Και δεν τους “άφησε” να μπουν στο μοιραίο Boeing της Flydubai που τα ξημερώματα του Σαββάτου (19.03.2016) συνετρίβη στο αεροδρόμιο του Ροστόφ. Άλλοι έχασαν την πτήση γιατί… παρακοιμήθηκαν, κι άλλοι απλά ακύρωσαν το ταξίδι.

Η Ελβίρα Ισάεβα βρισκόταν για διακοπές στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Το βράδυ πριν φύγει, είχε πάει στο πάρτι γενεθλίων μιας φίλης της. Παρακοιμήθηκε και δεν μπήκε ποτέ στο αεροπλάνο για να γυρίσει στη Ρωσία. Όταν έμαθε τι έγινε, δεν μπορούσε να το πιστέψει.

«Δεν ξέρω πώς συνέβη. Ήταν καθαρά τύχη. Απλά παρακοιμήθηκα, αυτό ήταν όλο» είπε με δάκρυα στα μάτια στο LifeNews. Αποκάλυψε ότι το πρωί του Σαββάτου ήταν ένα τηλεφώνημα που την ξύπνησε. Της τηλεφωνούσαν από το Ροστόφ. «Άκουσα μια τρεμάμενη φωνή να με ρωτάει: είσαι ζωντανή; Απάντησα ναι και ξανακοιμήθηκα. Δεν καταλάβαινα τι εννοούσαν. Όταν ξύπνησα και άνοιξα την τηλεόραση, τρομοκρατήθηκα. Δεν ξέρω αν ήταν θέμα τύχης, ένας φύλακας άγγελος που με πρόσεχε ή οι προσευχές της μητέρας μου», είπε η τρομοκρατημένη γυναίκα.

Τώρα, η Ισάεβα θα μείνει για ακόμη μερικές μέρες στο Ντουμπάι. Ο διευθυντής του ταξιδιωτικού γραφείου μέσω του οποίου είχε ταξιδέψει Αντρέι Σεβαστιάνοφ δήλωσε ότι το «Natalie Tours» θα πληρώσει τόσο την παραμονή της όσο και το εισιτήριο επιστροφής. Το οποίο έκλεισε και πάλι με τη Flydubai.

Ένας άλλος επιβάτης της Flydubai έχασε την πτήση και γι’ αυτό τώρα είναι ζωντανός. Μόνο εκείνος όμως. Γιατί η γυναίκα του μπήκε στο αεροπλάνο και είναι ανάμεσα στους νεκρούς της αεροπορικής τραγωδίας. Το όνομά του δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα. Ο άνδρας από το Ροστόφ έχασε το διαβατήριό του λίγες μέρες πριν φύγει για διακοπές στο Ντουμπάι με τη γυναίκα του.

Φωτογραφία Reuters

«Το ζευγάρι αγόρασε εισιτήρια για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και έπρεπε να πετάξει για το Ροστόφ από το Ντουμπάι. Ωστόσο, ο άνδρας έχασε το διαβατήριό του και παρέμεινε στη Ρωσία, ενώ η σύζυγός του αποφάσισε να πετάξει χωρίς αυτόν», δήλωσε ο Ντμίτρι Αρουτούνοφ, διευθύνων σύμβουλος του ταξιδιωτικού γραφείου «Art Tour». Στην ίδια πτήση με την άτυχη γυναίκα ήταν και φίλοι του ζευγαριού.

Ο τρίτος άνθρωπος που δεν μπήκε ποτέ στη μοιραία πτήση είναι μια γυναίκα, η Εκατερίνα Σ. από το Ροστόφ, που είχε αποφασίσει να κάνει διακοπές στο Ντουμπάι αλλά την τελευταία στιγμή άλλαξε γνώμη, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο REN TV. Όμως κι εκείνη έχασε δικούς της ανθρώπους. Ο ξάδερφός της και η συζυγό του, ο κουνιάδος της και η κοπέλα του βρίσκονταν στο μοιραίο αεροπλάνο. Και εκείνη έμαθε το θάνατό τους από την τηλεόραση…

Πηγή: Russia Today

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε