Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Οι τσαχπινιές της Μέρκελ σε Νιέτο και Πένια! Τα έτσουξαν [pics]

Η Μέρκελ με τον Μάρκος Πένια ΦΩΤΟ REUTERS
Η Μέρκελ με τον Μάρκος Πένια ΦΩΤΟ REUTERS

Το… μοιραίο της προφίλ έβγαλε η Άγκελα Μέρκελ κατά τις επισκέψεις της σε Αργεντινή και Μεξικό, όπου το αλκοόλ έρεε άφθονο!

Η γερμανίδα καγκελάριος ήπιε μπύρα στην υγεία του… Brexit μαζί με τον πρόεδρο του Μεξικού, Ενρίκε Πένια Νιέτο, κατά τη διάρκεια της κοινής τους συνέντευξης Τύπου, τονίζοντας πως “είμαστε έτοιμοι για τις διαπραγματεύσεις. Θέλουμε να γίνουν γρήγορα, με σεβασμό στο χρονοδιάγραμμα”.

Η Μέρκελ πρόσθεσε ότι οι συζητήσεις για την αποχώρηση της Βρετανίας από την ΕΕ θα ξεκινήσουν τις επόμενες ημέρες. “Περιμέναμε τις βρετανικές εκλογές, αλλά τις επόμενες ημέρες θα αρχίσουν αυτές οι συζητήσεις. Θα υπερασπιστούμε τα συμφέροντα των 27 χωρών- μελών και η Βρετανία θα υπερασπιστεί τα δικά της συμφέροντα”.

“Την ίδια ώρα, λέμε ότι θέλουμε να παραμείνουμε ένας καλός εταίρος της Βρετανίας. Είναι μέρος της Ευρώπης, ακόμη κι αν δεν θα είναι πλέον μέλος της ΕΕ”.

Χθες, η καγεκλάριος της Γερμανίας, βρέθηκε στο Μπουένος Άιρες, όπου δείπνησε με τον πρόεδρο της Αργεντινής, Μαουρίτσιο Μάκρι, και τον επικεφαλής του υπουργικού συμβουλίου, Μάρκος Πένια.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, το μενού δεν είχε μπύρα, αλλά σαμπάνια.

Φωτογραφίες: Reuters

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε