Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Οικογένεια κέρδισε για 3η φορά το… Λόττο!

Αυτό θα πει αν έχεις τύχη διάβαινε. Και η συγκεκριμένη οικογένεια έχει όπως φαίνεται την τύχη με το μέρος της.

Η τύχη, λένε μερικοί, είναι το παν. Η είδηση ότι η νεαρή αμερικανίδα Κίμπερλι Μακ Κόλεϊ, από την Βόρεια Καρολίνα, κέρδισε στην τοπική λοταρία 100.000 δολάρια θα μπορούσε να μην έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους λάτρεις των «τυχερών παιχνιδιών».
 
Όταν όμως η νίκη αυτή δεν είναι η πρώτη και μάλιστα η μητέρα της την ξεπερνάει σε κέρδος με φανερό προβάδισμα, τότε ίσως κάτι μας κάνει να ζηλέψουμε τη συγκεκριμένη οικογένεια.
 
Η χρονολογική σειρά των νικών των δύο κυριών έχει ως εξής:
 
 
-Το 2007 η μητέρα της Κίμπερλι είχε κερδίσει περισσότερα από 160.000 δολάρια σε ένα παιχνίδι τύχης στην Βόρεια Καρολίνα.
 
 
– Το 2009 «τρύπωσε» στο πορτοφόλι της δύο βραβεία αξίας 1.000 δολάρια συμμετέχοντας σε λοταρία και πάλι της πολιτείας της.
 
 
-Η κληρωτίδα αγαπάει μάλλον την κυρία Μακ Κόλεϊ, αφού το ποσό που είχε κερδίσει το 1991 μας αφήνει σίγουρα εμβρόντητους. 15,5 εκατομμύρια δολάρια είχε κερδίσει την χρονιά εκείνη στο Λόττο της Νέας Υόρκης.
 
 
Κατόπιν αυτού, ακούγεται λογική η δήλωση της Κίμπερλι για την νίκη της: «Νόμιζα ότι δεν θα κέρδιζα ποτέ τίποτα, αφού η μαμά μου μονοπωλούσε την τύχη στην οικογένεια». Οσο για το τί θα κάνει τα χρήματα, είπε ότι θα αποπληρώσει τα φοιτητικά της δάνεια και θα αγοράσει ένμα καινούργιο αυτοκίνητο.
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε