Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 37 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Οικογένεια πέθανε από την πείνα στην Ιαπωνία

Οικογένεια πέθανε από την πείνα στην Ιαπωνία
(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ)
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 21.02.2012 | 12:38
Πρώτη δημοσίευση: 21.02.2012 | 12:38

Στη χώρα της τεχνολογίας υπάρχουν ακόμη τα παιδιά ενός κατώτερου Θεού. Όπως μια οικογένεια στη Σαΐταμα, που πέθανε από την πείνα και πέρασαν δυο μήνες μέχρι να τους βρουν.

Πρόσωπα της τραγωδίας ένα ζευγάρι και ο 30χρονος γιος τους. Βρέθηκαν στο διαμέρισμά τους στη Σαΐταμα, βόρεια του Τόκιο, δυο μήνες αφότου άφησαν την τελευταία τους πνοή. Και βρέθηκαν μόνο και μόνο γιατί η ιδιοκτήτρια του διαμερίσματός τους πήγε να εισπράξει τα νοίκια (6 μηνών) που της χρωστούσαν.

Τα πτώματα που ήταν σε αποσύνθεση, σύμφωνα με τα ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης. Το ρεύμα και το αέριο είχαν κοπεί, ενώ η οικογένεια δεν είχε ούτε πόσιμο νερό, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο TBS.

Μέσα στο διαμέρισμα δεν βρέθηκε κανένα ίχνος τροφής και μόνο μερικά γιέν, προσθέτει το TBS, σύμφωνα με το οποίο οι 60χρονοι γονείς και ο 30χρονος γιος τους πέθαναν από ασιτία.

Η αστυνομία ανακοίνωσε πως θα γίνει νεκροψία για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου τους.

Η φτώχεια έχει αυξηθεί τα τελευταία είκοσι χρόνια στην Ιαπωνία εξαιτίας της μεγάλης αστάθειας στην αγορά εργασίας και μιας τάσης απομόνωσης των ανθρώπων που έχουν ανάγκη.   Διαδώστε αυτό το άρθρο