Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Οκτάχρονος σπέρνει τον πανικό στην τάξη – Η αστυνομία του έριξε σπρέι πιπεριού!

Οκτάχρονος σπέρνει τον πανικό στην τάξη – Η αστυνομία του έριξε σπρέι πιπεριού!

Πρωτοφανείς σκηνές εκτυλίχθηκαν σε δημοτικό σχολείο, όταν έντρομοι από το ξέσπασμα θυμού 8χρονου οι δάσκαλοι κάλεσαν την αστυνομία. Ο μικρός μάλιστα απείλησε και τους αστυνομικούς που για να τον ακινητοποιήσουν χρησιμοποίησαν σπρέι πιπεριού. 

Σύμφωνα με τους δασκάλους του σχολείου στο Κολοράντο των ΗΠΑ ο μικρός Άινταν οργίστηκε για κάποιο λόγο μέσα στην τάξη και τους επιτέθηκε με τέτοιο μένος ώστε αναγκάστηκαν να “οχυρωθούν” σε ντουλάπα.

Ο μικρός Άινταν όπως λέει η αστυνομία, την οποία φώναξαν οι δάσκαλοι, είχε ανέβει στο θρανίο και έφτυσε τους δασκάλους. Επίσης ξεκόλησε ένα κομμάτι ξύλο από έπιπλο και απειλούσε να τους σκοτώσει. Στο σημείο αυτό κάλεσαν την αστυνομία.

Όταν έφτασαν οι άνδρες ο Άινταν τους απείλησε και αυτούς με το ξύλο βρίζοντάς τους. Οι αστυνομικοί τον κάλεσαν να ρίξει κάτω το ξύλο αλλά αυτός αρνήθηκε και έτσι επέλεξαν να τον ψεκάσουν με σπρέι πιπεριού για να τον ακινητοποιήσουν. Μόλις αυτό συνέβη του πέρασαν χειροπέδες.

Ήταν η τρίτη φορά που οι δάσκαλοι κάλεσαν την αστυνομία για χάρη του Άινταν, ο οποίος τώρα μεταφέρθηκε σε ειδικό σχολείο για παιδιά με προβλήματα συμπεριφοράς.

Ο ίδιος ο Άινταν μίλησε στα ΜΜΕ για το ζήτημα και εμφανίστηκε αμετανότητος. “Όταν κάποιος με θυμώνει θέλω να τον σκοτώσω. Δεν νομίζω ότι θα μου περάσει αυτό. Έτσι είμαι” λέει ο μικρός.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε