Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Όλες οι γυναίκες θα φοράνε κόκκινο βραχιόλι όταν έχουν… περίοδο!

Όλες οι γυναίκες θα φοράνε κόκκινο βραχιόλι όταν έχουν… περίοδο!
“Θα φοράτε κόκκινο βραχιολάκι για να ξέρουμε ότι έχετε… περίοδο”! Αυτή είναι μια οδηγία που θα πρέπει να εφαρμόσουν όλες οι γυναίκες. Που;

Σε μια εταιρεία στην Νορβηγία. Το αφεντικό διέταξε όλες τις γυναίκες της επιχείρησης να φοράνε ένα κόκκινο βραχιολάκι κάθε φορά που έχουν περίοδο. Ο λόγος; Όπως ο ίδιος είπε έτσι θα δικαιολογούνται γιατί αφήνουν την δουλεία τους κάθε λίγο και τρέχουν στην τουαλέτα!
 
Αν είναι δυνατόν. Κι όμως. Την καταγγελία αυτή γνωστοποίησε συνδικάτο στην Νορβηγία χαρακτηρίζοντας το ως “τυραννικοί κανονισμοί τουαλέτας των Νορβηγικών εταιρειών”. Και πως να μην είναι τυραννία κάτι τέτοιο αλλά και αρκετά ρατσιστικό αφού το πότε έχει περίοδο μια γυναίκα είναι προσωπικό της θέμα.
 
Σύμφωνα πάντως με την εταιρεία η οποία έκανε έρευνα, ο λόγος που το ζητάει αυτό είναι επειδή έχει μειωθεί η παραγωγή και αυτό οφείλεται, όπως είπαν στο ότι οι εργαζόμενες ξοδεύουν περισσότερο χρόνο από ότι χρειάζεται στην τουαλέτα. Τι άλλο θα ακούσουμε πλέον.
 
Πάντως το να βάζουν κόκκινο βραχιολάκι οι γυναίκες όταν έχουν περίοδο θα ήταν ένας καλός τρόπος για να αποφύγουν να τις προσεγγίζουν οι άνδρες την συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Και οι λόγοι είναι γνωστοί. Όχι όμως για να δικαιολογήσει το γιατί κάποια πάει συχνά στην τουαλέτα!
 

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε