Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ομολόγησε η σύγχρονη Μήδεια! Έριξε σε λίμνη το αυτοκίνητο με τα παιδιά της

Ομολόγησε η σύγχρονη Μήδεια! Έριξε σε λίμνη το αυτοκίνητο με τα παιδιά της

Δύο περίπου χρόνια μετά τον φριχτό θάνατο τριών παιδιών της, η Akon Guode ομολόγησε την ενοχή της.

Η Akon Guode έριξε το αυτοκίνητο με τον 16 μηνών Bol και τα 4 ετών δίδυμα Hanger και Madit στη λίμνη Gladman, στο Wyndham Vale, στις 8 Απριλίου 2015. Η 6χρονη κορούλα της Aluel, που βρισκόταν επίσης στο αυτοκίνητο, κατάφερε να επιβιώσει.

Η 37χρονη γυναίκα εμφανίστηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο τη Δευτέρα και ομολόγησε την ενοχή της. Είχε γίνει γνωστό πως ποτέ δεν επανήλθε μετά τη γέννα του Bol και υπέφερε από πονοκεφάλους και ζαλάδες, χωρίς ποτέ να ζητήσει ιατρική βοήθεια.

Σύμφωνα με μαρτυρία, η 37χρονη γυναίκα είχε πει ότι προτιμά να βάλει τέλος στη ζωή της και στις ζωές των παιδιών της από το να τα δει να ζουν με τον άντρα της και τη σύζυγό του. Ο μάρτυρας είπε ότι οδήγησε το αυτοκίνητο στη λίμνη και πως η άλλη σύζυγος του άντρα της της είχε κάνει μαγικά.

Κατά τη διάρκεια μιας ακρόασης, ακούστηκε το τηλεφώνημα έκτακτης ανάγκης από άλλο μάρτυρα που είδε το αυτοκίνητο να πέφτει στη λίμνη, ενώ η 37χρονη έπεσε κάτω και έκλαιγε με λυγμούς μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Ο σύζυγός της Joseph Manyang είχε τότε υπερασπιστεί την 37χρονη, τονίζοντας πως είναι στοργική μητέρα και πως δεν πίστευε ποτέ ότι θα σκότωνε σκόπιμα τα παιδιά τους. Η κόρη της 37χρονης Akoi Chabiet είπε στο δικαστήριο πως η σύζυγός του είχε απειλήσει να σκοτώσει τη μητέρα τους μετά τη γέννηση των διδύμων τους.

Πηγή: Theage

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε