Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

«Ομπάμα, ο δικός μας Σκετίνο!»

Ξέφυγε η προεκλογική μάχη στις ΗΠΑ, με τον πρόεδρο των Ρεπουμπλικανών να παρομοιάζει τον Μπαράκ Ομπάμα με τον καπετάνιο του Costa Concordia, Φραντσέσκο Σκετίνο!

Καθώς οι υποψήφιοι για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού κόμματος μαλώνουν… μεταξύ τους, αφήνοντας εκτός διαμάχης τον Αμερικανό πρόεδρο, ο αρχηγός της παράταξης Ράινς Πρίμπους, αποφάσισε να πάρει θέση και να τους… επαναφέρει στο «σωστό» δρόμο.

Γι’ αυτό και θεώρησε καλό να παρομοιάσει τον Ομπάμα με τον καπετάνιο του Concordia, Φραντσέσκο Σκετίνο, που εγκατέλειψε… νωρίς το πλοίο.

«Σε λίγους μήνες όλα αυτά θα είναι ιστορία και εμείς θα μιλάμε για τον δικό μας μικρό καπετάνιο Σκετίνο, δηλαδή τον πρόεδρο Ομπάμα, που εγκαταλείπει το πλοίο των ΗΠΑ καθώς ενδιαφέρεται περισσότερο για την προεκλογική του εκστρατεία παρά γα την άσκηση του προεδρικού του αξιώματος», δήλωσε στο CBS.

Όταν κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για τα σχόλιά του, ο Πρίμπους απάντησε: «Τον αποκάλεσα καπετάνιο Σκετίνο, ξέρετε, τον καπετάνιο που εγκατέλειψε το πλοίο του στην Ιταλία. Είναι σαν τον δικό μας πρόεδρο που εγκαταλείπει τον αμερικανικό λαό, δεν κάνει τη δουλειά του και τρέχει παντού για την προεκλογική του εκστρατεία».

Το Δημοκρατικό Κόμμα χαρακτήρισε «ντροπή» τη σύγκριση που έκανε ο Πρίμπους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ομπάμα: “Κάθε ώρα κάνω λάθη”

Πήρε και το Νιου Χαμσάιρ ο Ρόμνεϊ – «Καιρός να τελειώσει ο χρόνος του Ομπάμα»

Η λιμουζίνα του Ομπάμα είναι…τανκ! Δείτε σε βίντεο τον εξοπλισμό της και τι μεταφέρει!

Πάρε κι αυτή! Κατάφερε να… χτυπήσει τον Ομπάμα και δεν τον συνέλαβε κανείς! ΦΩΤΟ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε