Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Ομπάμα σε Ιστγουντ: “Αυτή η καρέκλα είναι πιασμένη!”

Ομπάμα σε Ιστγουντ: “Αυτή η καρέκλα είναι πιασμένη!”

Ο μεγάλος ηθοποιός και σκηνοθέτης Κλιντ Ιστγουντ εξέπληξε και δυσάρεστα κάποιους όταν εμφανίστηκε στο συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων και εκφώνησε έναν ατελείωτο μονόλογο κατά του Μπαράκ Ομπάμα, ενώ κατά διαστήματα μιλούσε και σε μια άδεια καρέκλα που υποτίθεται ότι ήταν ο νυν Πρόεδρος των ΗΠΑ.

“Αυτή η καρέκλα είναι πιασμένη”, του απάντησε ο Μπαράκ Ομπάμα μέσω twitter και με αυτή την φωτογραφία.

O “Βρώμικος Χάρι” σε μια παραληρηματική επίθεση εναντίον του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα απευθυνόταν σε μια άδεια καρέκλα.

Το ίνδαλμα του Χόλιγουντ Κλιντ Ίστγουντ έφθασε χθες την τελευταία στιγμή στην αίθουσα του συνεδρίου των Ρεπουμπλικάνων στην Τάμπα για να είναι ο ομιλητής έκπληξη που θα “ζεστάνει” το πλήθος με τη χαρακτηριστική τραχιά φωνή του πριν από την ομιλία του Ρόμνεϊ, με την οποία ο υποψήφιος θα αποδεχόταν το προεδρικό χρίσμα του κόμματος.

Η εμφάνιση του Ίστγουντ, κατά την οποία αυτοσχεδίασε ένα μονόλογο μ’ έναν φανταστικό Ομπάμα σε μια άδεια καρέκλα, φάνηκε να ενθουσιάζει πολλούς στο ακροατήριο, όμως επικρίθηκε ευρέως από παρατηρητές απ’ όλο το πολιτικό φάσμα.

“Ο Κλιντ, ο ήρωάς μου, βγήκε αξιολύπητος και θλιβερός”, ανέφερε σε μήνυμά του στο Twitter ο θρυλικός κριτικός κινηματογράφου του Σικάγο Ρόμπερτ Έμπερτ. “Δεν χρειαζόταν να το κάνει αυτό στον εαυτό του”.

Ο πρώην σύμβουλος του Ρόμνεϊ, ο Μάικ Μέρφι, έγραψε στο Twitter: “Σημείωση: οι ηθοποιοί χρειάζονται σενάριο”.

Ο 82χρονος τιμημένος με Όσκαρ σκηνοθέτης και ηθοποιός, ο οποίος εξέφρασε την υποστήριξή του στον Ρόμνεϊ νωρίτερα αυτό το μήνα, ανέβηκε στο βήμα με υπόκρουση το μουσικό θέμα του κλασικού γουέστερν του “Ο Καλός, ο Κακός και ο Άσχημος”.

Ο Ίστγουντ εκφώνησε εκ του προχείρου με ανέκφραστο πρόσωπο μια ομιλία δηκτική σε ορισμένα σημεία για τον Ομπάμα και σε άλλα υποστηρικτική για την υποψηφιότητα του Ρόμνεϊ, τον οποίο επαίνεσε για τις “ανεπίληπτες” επιχειρηματικές επιδόσεις του.

Σε ένα σημείο ο Ίστγουντ είπε πως δεν πίστεψε “ποτέ ότι είναι καλή ιδέα οι δικηγόροι να γίνονται πρόεδροι”, προφανώς αγνοώντας ότι ο Ρόμνεϊ έχει πτυχίο στα νομικά.

Σε μια από τις νηφάλιες στιγμές του, ο Ίστγουντ είπε στο πλήθος που τον επευφημούσε: “Όταν κάποιος δεν κάνει τη δουλειά, πρέπει να φεύγει”.

Κατά περιόδους σταματούσε για να επιπλήξει την καρέκλα, λέγοντας “βούλωσέ το” σε ένα απόντα Ομπάμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το παραλήρημα του Κλίντ Ίστγουντ σόκαρε και τους Ρεπουμπλικάνους

Πήγε με το 45αρι στο συνέδριο των Ρεπουμπλικανών!

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε