Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Όνειρο! Φαν των Green Day ροκάρει μαζί τους στη σκηνή! [vid]

Φωτογραφία από YouTube
Φωτογραφία από YouTube

Το έκαναν ξανά! Οι Green Day κάλεσαν στη σκηνή έναν φανατικό οπαδό τους, ο οποίος… ηγήθηκε με την κιθάρα σε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους! Η… πρόκληση και η αποδοχή!

Θεωρούνται ήδη… μυθικοί! Οι Green Day ξεκίνησαν το 1987 κι έχουν πουλήσει περισσότερους από 65 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως, ενώ έχουν στο παλμαρέ τους πέντε Βραβεία Grammy.

Με φυσικό ηγέτη τους τον κιθαρίστα και τραγουδιστή Billie Joe Armstrong, οι Green Day έχουν καταφέρει να αποκτήσουν φανατικό κοινό, ενώ συχνά έχουν συνδέσει τη μουσική τους με “πύρινα” αντιπολεμικά μηνύματα.

Πέρα από όλα αυτά όμως, αυτή η παρέα από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ δείχνει συχνά – πυκνά πως πρόκειται για ένα σύνολο χωρίς ίχνος κόμπλεξ. Απόδειξη αυτό που έκαναν για μία ακόμη φορά. Δηλαδή να χαρίσουν ένα… ονειρεμένο τετράλεπτο σε έναν φανατικό οπαδό τους.

Σε συναυλία τους στο Σικάγο, ένας νεαρός στο κοινό είχε μαζί του ένα πλακάτ στο οποίο έγραφε “μπορώ να παίξω κάθε τραγούδι από το Dookie”! (σ.σ. “Dookie” είναι το τρίτο άλμπουμ τους συγκροτήματος που κυκλοφόρησε το 1994).

Αυτό ήταν αρκετό για τους Green Day, οι οποίοι ανέβασαν στη σκηνή τον Thomas Bulvan, με τον Armstrong να του δίνει την κιθάρα του και τα… κλειδιά για την ερμηνεία του “εκρηκτικού” When I Come Around!

Εκείνος βέβαια σαν… έτοιμος από καιρό! Ανέβηκε πάνω σε ένα ηχείο και ξεκίνησε με τις πρώτες νότες, όντας στο πνεύμα της μπάντας, με… ροζ μαλλιά και απίστευτη ενέργεια!

Δείτε το βίντεο

Όπως προαναφέραμε, πάντως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι Green Day κάνουν κάτι ανάλογο. Δείτε στα παρακάτω βίντεο μερικές ακόμη στιγμές που στέλνουν με τον ίδιο τρόπο “στα ουράνια” φανατικούς θαυμαστές τους, ένας εκ των οποίων κι ένα αγόρι όχι μεγαλύτερο από 12 ετών!

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε