Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 25 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Οργανώνονται κατά της τρόικας οι συνδικαλιστές της Κύπρου

Οργανώνονται κατά της τρόικας οι συνδικαλιστές της Κύπρου
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 31.07.2012 | 22:41

Με στόχο τη δημιουργία κοινού μετώπου ενόψει της επιστροφής της τρόικας, οι συνδικαλιστικές οργανώσεις του δημοσίου και η Ένωση Τραπεζικών Υπαλλήλων Κύπρου (ΕΤΥΚ) πραγματοποίησαν ευρεία σύσκεψη, στην οποία αξιολογήθηκαν τα αποτελέσματα των επαφών τους με την τρόικα.

Ο Γενικός Γραμματέας της Παγκυπρίας Συνομοσπονδίας Δημοσίων Υπαλλήλων Γλαύκος Χατζηπέτρου είπε ότι οι εργαζόμενοι στον ευρύτερο δημόσιο τομέα και τις τράπεζες, θέλουν να γνωρίζουν το ύψος των ζημιών και αναμένουν να ακούσουν τις προτάσεις της Κυβέρνησης για έξοδο από την ύφεση. Ανησυχούμε, είπε, επειδή συνήθως οι προτάσεις στρέφονται εναντίον των εργαζομένων. Διευκρίνισε ότι οι εργαζόμενοι δεν αρνούνται να συνεισφέρουν,όμως, πρόσθεσε, «πρέπει να συνεισφέρουν το κεφάλαιο , οι τράπεζες και τα golden boys». Οργανωνόμαστε , πρόσθεσε, για τη σωτηρία του τόπου ώστε να μην επαναληφθούν λάθη του παρελθόντος.

Ο κ. Χατζηπέτρου είπε, επίσης, ότι η τρόικα ξεκαθάρισε στους συνδικαλιστές ότι δεν θα επιβάλει μέτρα, αλλά θα υποβάλει προτάσεις προς την Κυβέρνηση , η οποία και θα αποφασίσει.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο