Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Όρκα επιστρέφει στο σόου μετά τη δολοφονία της εκπαιδεύτριας! – Δείτε συγκλονιστικά βίντεο

Όρκα επιστρέφει στο σόου μετά τη δολοφονία της εκπαιδεύτριας! – Δείτε συγκλονιστικά βίντεο

Η φάλαινα δολοφόνος – όνομα και πράγμα η συγκεκριμένη – με το όνομα Τίλικουμ, επέστρεψε στα… καθήκοντά της στο θαλάσιο πάρκο της Φλόριντα, ένα χρόνο αφού σκότωσε την εκπαιδεύτριά της.

Η Ντον Μπράντσο άφησε την τελευταία της πνοή στην πισίνα του Τίλικουμ, ο οποίος την τράβηξε από τα μαλλιά στο βυθό και της κατάφερε πολλά χτυπήματα. Τώρα η φάλαινα γύρισε πίσω για νέα σόου ωστόσο αυτή τη φορά δεν θα υπάρχει εκπαιδευτής μαζί της.

Οι υπεύθυνοι του Sea World λένε ότι η επιστροφή της φάλαινας, αποφασίστηκε για λόγους υγείας του κήτους. “Το σόου είναι ένα μέρος μόνο της ημέρας του ωστόσο θεωρούμε ότι είναι σημαντικό για την φυσική, κοινωνική και διανοητική του κατάσταση” αναφέρει εκπρόσωπος του πάρκου.

Σημειώνεται ότι το… όνομα του Τίλικουμ έχει συνδεθεί και με άλλους δύο θανάτους. Το 1991 εκπαιδευτής άφησε την τελευταία του πνοή στην πισίνα αφού η συγκεκριμένη φάλαινα και δύο άλλες δεν την άφησαν να βγει από αυτή, αφού έπεσε μέσα.

Το 1999 ένας 27χρονος βρέθηκε νεκρός στο Sea World στο Ορλάντο δίπλα στη φάλαινα.Ο νεαρός πέθανε από υποθερμία ωστόσο ο Τίλικουμ φέρεται να δάγκωσε τον εξοπλισμό του θεωρώντας προφανώς ότι πρόκειται για παιχνίδι.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε