Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Oscars – Η αποκάλυψη γνωστής ηθοποιού: Δεν ήμουν καθόλου χαρούμενη

Oscars – Η αποκάλυψη γνωστής ηθοποιού: Δεν ήμουν καθόλου χαρούμενη

Υποτίθεται πως το να κερδίζει ένας ηθοποιός Όσκαρ είναι μια από τις μεγαλύτερες επιβραβεύσεις της δουλειάς του. Και την ώρα της απονομής το μόνο που νιώθει είναι χαρά. Κι όμως, υπάρχει μια ηθοποιός που κάθε άλλο παρά χαρούμενη ήταν όταν πήρε το χρυσό αγαλματάκι.

Ο λόγος για την Αν Χάθαγουεϊ. Η Αμερικανίδα ηθοποιός κέρδισε το Όσκαρ β’ γυναικείου ρόλου το 2013 για την ερμηνεία της στην ταινία “Οι Άθλιοι”. Η βράβευσή της, μάλιστα, είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων. Όπως και η συμπεριφορά της τη στιγμή που παραλάμβανε το βραβείο της.

Χρόνια μετά, η ίδια αποκαλύπτει το γιατί. «Ένιωθα πολύ άβολα», είπε στον Guardian. «Είχα χάσει λίγο το μυαλό μου κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και δεν είχα “επιστρέψει” ακόμα. Και μετά έπρεπε να σταθώ μπροστά στον κόσμο και να νιώθω κάτι που δεν νιώθω, την απόλυτη χαρά. Κερδίζεις ένα Όσκαρ και υποτίθεται ότι είσαι χαρούμενος. Και δεν ένιωθα έτσι. Ένιωθα ότι ήταν λάθος το να στέκομαι εκεί, με ένα φόρεμα που κόστιζε όσα χρήματα δεν θα δουν ποτέ στη ζωή τους κάποιοι άνθρωποι και είχα κερδίσει ένα βραβείο γιατί είχα αποτυπώσει τον πόνο σε έναν ρόλο», είπε η Χάθαγουεϊ.

«Προσπάθησα να προσποιηθώ ότι ήμουν χαρούμενη και με κατηγόρησαν γι’ αυτό. Αυτή είναι η αλήθεια και αυτό που συνέβη. Αλλά αυτό που μαθαίνεις είναι πως μπορεί να νιώσεις ότι θα πεθάνεις από ντροπή, αλλά δεν πεθαίνεις».

Πηγή: Independent

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε