Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Οσκαρ: Η μεγαλύτερη τηλεθέαση των 5 τελευταίων χρόνων

Οσκαρ: Η μεγαλύτερη τηλεθέαση των 5 τελευταίων χρόνων

Ηταν μια από τις πιο απογοητευτικές και βαρετές τελετές όσκαρ των τελευταίων χρόνων κι όμως έκανε ρεκόρ

τηλεθέασης!

 Την τελετή της απονομής των βραβείων Οσκαρ το βράδυ της Κυριακής παρακολούθησαν μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες 41,3 εκατομμύρια τηλεθεατές, 5 εκατομμύρια περισσότεροι από πέρυσι, το μεγαλύτερο τηλεοπτικό κοινό των τελευταίων πέντε χρόνων, ανακοίνωσε η εταιρία μετρήσεων Nielsen.

 Η μέση τηλεθέαση στο 3,5 ώρων διάρκεια σώου που μεταδόθηκε από το τηλεοπτικό δίκτυο του ABC αποδείχθηκε η δεύτερη μεγαλύτερη που έχει καταγράψει η εταιρία Nielsen.

 Οι παρουσιαστές της βραδιάς Στηβ Μάρτιν και Αλεκ Μπάλντουιν συγκέντρωσαν χλιαρές κριτικές για το “έργο τους” και ορισμένοι βρήκαν την όλη μετάδοση άχαρη.

 Σίγουρα η παρουσία του Avatar με εννέα υποψηφιότητες, που είχε καταγράψει ρεκόρ εισπράξεων, προκάλεσε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και ανέβασε τα ποσοστά τηλεθέασης της φετεινής τελετής απονομής.

  Η τηλεοπτική μετάδοση τελετής Οσκαρ με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση ήταν αυτή του 1998, όταν ο Κάμερον ήταν υποψήφιος με την ταινία “Τιτανικός” και κέρδισε συνολικά 11 βραβεία Οσκαρ. Την τελετή παρακολούθησαν τότε 55 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε