Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

Όσκαρ… γκάφας! Πέθαναν γυναίκα που ζει! [vid]

Όσκαρ… γκάφας! Πέθαναν γυναίκα που ζει! [vid]

Όσκαρ… γκάφας παίρνει η φετινή διοργάνωση, καθώς ακόμη ένα λάθος είδε το φως της δημοσιότητας και αυτή τη φορά ήταν μακάβριο. Η Τζαν Τσάπμαν, Αυστραλή παραγωγός, ανακάλυψε με τρόμο ότι… πέθανε! Δείτε παρακάτω το απίστευτο ευτράπελο της βραδιάς!

 Όλα ξεκίνησαν όταν παρουσιάστηκαν οι φωτογραφίες – φόρος τιμής για όσους χάθηκαν, στην μεγάλη οθόνη του Ντόλμπι Θίατερ στο Λος Άντζελες. Τότε η Τζαν Τσάπμαν, είδε την εικόνα της μεν, άλλο όνομα δεν! Στην φωτογραφία της είχαν βάλει πάνω στο όνομα της φίλης της και συμπατριώτισσάς της, Τζάνετ Πάτερσον, που απεβίωσε τον Οκτώβριο του 2016.

Η Τζαν Τσάπμαν που είναι ζωντανή

«Εξεπλάγην που χρησιμοποίησαν την φωτογραφία μου αντί της καλής μου φίλης και παλιάς μου συνεργάτιδας Τζάνετ Πάτερσον» είπε η Τσάπμαν. «Είμαι ζωντανή και καλά στην υγεία μου. Συνεχίζω να εργάζομαι ως παραγωγός. Η Τζάνετ ήταν πολύ όμορφη και είχε προταθεί τέσσερις φορές για βραβείο Όσκαρ, είναι πραγματικά απογοητευτικό που ένα τέτοιο σφάλμα δεν ανακαλύφθηκε νωρίτερα» τόνισε.

Η ενδυματολόγος Τζάνετ Πάτερσον απεβίωσε σε ηλικία 60 ετών στην Αυστραλία, την 21η Οκτωβρίου του 2016, σύμφωνα με τον ιστότοπο IMDB.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε