Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 27 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Οχάιο: Εκτελέστηκε 47χρονος που είχε σκοτώσει δύο άνδρες το 1989

Οχάιο: Εκτελέστηκε 47χρονος που είχε σκοτώσει δύο άνδρες το 1989
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 20.09.2012 | 20:52
Πρώτη δημοσίευση: 20.09.2012 | 20:51

Ένας 47χρονος εκτελέστηκε σήμερα στο Οχάιο αφού προηγουμένως ζήτησε συγγνώμη από τους συγγενείς των δύο ανδρών τους οποίους δολοφόνησε πριν από 23 χρόνια.

Ο Ντόναλντ Πάλμερ εκτελέστηκε με θανατηφόρο ενέσιμο διάλυμα στις 17:35 σήμερα. "Θέλω να ξέρετε ότι σας έχω στην καρδιά μου εδώ και χρόνια. Λυπάμαι πάρα πολύ για όσα σας πήρα... Ελπίζω ότι ο πόνος και η οδύνη σας θα σβήσουν με το θάνατό μου σήμερα", δήλωσε νωρίτερα απευθυνόμενος στις χήρες, τις κόρες και την ανιψιά των δύο θυμάτων του.
 
Ο Πάλμερ καταδικάστηκε σε θάνατο επειδή το 1989 σκότωσε, τον ένα μετά τον άλλο, δύο άνδρες που τον σταμάτησαν ενώ τριγύριζε στην περιοχή όπου βρισκόταν το σπίτι του φίλου της πρώην συζύγου του. Τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο η επιτροπή απονομής χάριτος του Οχάι και ο κυβερνήτης της Πολιτείας Τζον Κάσιτς αρνήθηκαν να του δώσουν χάρη.
 
Ο Πάλμερ ήταν ο 28ος θανατοποινίτης που εκτελείται φέτος στις ΗΠΑ. Άλλη μία εκτέλεση, αυτή του Ρόμπερτ Χάρις, ο οποίος σκότωσε πέντε άτομα όταν απολύθηκε από μια εταιρεία, είναι προγραμματισμένη για σήμερα το βράδυ στο Τέξας.
 

   Διαδώστε αυτό το άρθρο