Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Νέα Υόρκη: Βίντεο με τη σύλληψη του δράστη! Σοκαριστικά ντοκουμέντα [vids, pics]

Φωτογραφία από Twitter: @RT_America
Φωτογραφία από Twitter: @RT_America

– Πανικός επικράτησε στην “καρδιά” της Νέας Υόρκης, την Times Square, όταν όχημα παρέσυρε πεζούς
– Διεθνή ΜΜΕ κάνουν λόγο για τουλάχιστον μία νεκρή 18χρονη γυναίκα και 22 τραυματίες, μεταξύ των οποίων η 13χρονη αδελφή του θύματος!
– Συγκλονίζουν οι πρώτες εικόνες από το σημείο! Τραυματίες πεσμένοι στο έδαφος, γεμάτοι αίματα
– Συνελήφθη ως ύποπτος ένας 26χρονος – Δείτε το βίντεο – Είχε συλληφθεί δύο φορές στο παρελθόν για οδήγηση υπό την επήρρεια αλκοόλ
– Δεύτερο αιματηρό περιστατικό με όχημα σήμανε συναγερμό στη Νέα Υόρκη, αλλά δεν συνδέεται με το πρώτο

Συναγερμός στη Νέα Υόρκη! Δύο περιστατικά με οχήματα που έπεσαν πάνω σε πεζούς δημιούργησαν πανικό, ωστόσο όπως όλα δείχνουν δεν συνδέονται μεταξύ τους.

Διαβάστε στη συνέχεια του κειμένου το χρονικό του δεύτερου αιματηρού περιστατικού στη Νέα Υόρκη. 

Πανικός στην Times Square

Για όχημα που παρέσυρε πεζούς χωρίς να κόψει ταχύτητα στο κεντρικότερο σημείο της Νέας Υόρκης, έκανε λόγο το πρακτορείο ειδήσεων Reuters, με την είδηση να κάνει τον γύρο του κόσμου.

Δείτε την εικόνα που μετέφερε ζωντανά από το σημείο το CNN

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, έχει συλληφθεί ως ύποπτος ένας άνδρας 26 ετών, ο οποίος όπως αναφέρει το WCBS-TV μένει στο Bronx της Νέας Υόρκης και στο παρελθόν έχει συλληφθεί δύο οδηγώντας κάτω από την επήρρεια αλκοόλ, μία το 2008 και ξανά το 2015.

Το ονοματεπώνυμο του άνδρα είναι Richard Rojas, ενώ το Sky News αναφέρει πως ο συλληφθείς είναι αμερικανός πολίτης και πρώην στρατιωτικός, συγκεκριμένα βετεράνος του πολεμικού ναυτικού.

Δείτε την σύλληψή του που έγινε on camera

Δείτε την εικόνα με τους αστυνομικούς να τον παίρνουν… σηκωτό

Δείτε βίντεο με το όχημα να φλέγεται

 

Πανικός!

Οι πληροφορίες για το συμβάν στην Times Square κάνουν λόγο για μία νεκρή γυναίκα 18 ετών, ενώ όπως αναφέρει το nbcnewyork.com, ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης ενημέρωσε πως σοβαρά τραυματισμένη είναι και η αδελφή της, μόλις 13 ετών!

Ο κατάλογος των τραυματιών συνεχώς αυξάνεται και πλέον αναφέρει πως 22 ακόμη άνθρωποι δέχονται ιατρική φροντίδα.

Όπως είναι λογικό, στο σημείο επικράτησε πανικός και τα πιο εφιαλτικά σενάρια, δηλαδή για πιθανό τρομοκρατικό χτύπημα ήρθαν στο μυαλό όλων.

Η τοπική αστυνομία, ανέφερε πάντως πως το συμβάν δε μοιάζει να είναι τρομοκρατικό χτύπημα, ενώ το Russia Today μεταδίδει πως το αυτοκίνητο κατευθύνθηκε ανάποδα στην 7th Avenue και “καβάλησε” το πεζοδρόμιο πριν τελικά προσκρούσει σε μεταλικά κιγκλιδώματα στη συμβολή της 7th Avenue με την 45th Street.

Δείτε τις σοκαριστικές εικόνες του Reuters από το σημείο της τραγωδίας στην Times Square

Το δεύτερο αιματηρό συμβάν

Οι πληροφορίες ανέφεραν πως ένα δεύτερο όχημα “θέρισε” πεζούς, αφήνοντας πίσω τουλάχιστον έναν νεκρό και πολλούς τραυματίες. Το δεύτερο περιστατικό συνέβη στον δήμο του Staten Island, της Νέας Υόρκης, ωστόσο όπως αποδείχθηκε, το δεύτερο περιστατικό ήταν ένα τροχαίο μεταξύ δύο αυτοκινήτων, από την σύγκρουση των οποίων ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του, ενώ 11 ακόμη τραυματίστηκαν.

Όπως είναι λογικό, πάντως, ένα δεύτερο περιστατικό με αυτοκίνητο, ξανά στη Νέα Υόρκη και με λίγα λεπτά διαφορά, έκανε τις Αρχές να εξετάσουν όλα τα σενάρια.

Πιο συγκεκριμένα, τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν και το ένα κατέληξε να σπάει τη τζαμαρία ενός μικρού εστιατορίου, “εισβάλλοντας” στην ουσία μέσα στο κατάστημα!

Δείτε τις εικόνες από το σημείο που μεταφέρει το nbcnewyork.com

 

Με πληροφορίες από: rt.com

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε