Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

«Ψυχρός ο Ομπάμα» αποκαλύπτει πρώην σύντροφός του

«Ψυχρός ο Ομπάμα» αποκαλύπτει πρώην σύντροφός του

Έδειχνε τρυφερός, έλεγε όμορφα λόγια αλλά σαν χαρακτήρας ήταν ψυχρός γράφει στο ημερολόγιό της πρώην σύντροφος του Αμερικανού προέδρου.

Η Ζενεβιέβ Κουκ, κόρη Αυστραλού διπλωμάτη, ήταν σύντροφος του Ομπάμα στις αρχές της δεκαετίας του ’80 όταν εκείνος ήταν 20 ετών και ζούσε στη Νέα Υόρκη.

Στο προσωπικό της ημερολόγιο, αποσπάσματα του οποίου δημοσιεύονται στο περιοδικό Vanity Fair, η Κουκ περιγράφει τη “ζεστασιά” των προσωπικών τους σχέσεων, αλλά και το πως αυτή η ιστορία αγάπης τελικά έχασε την ισορροπία της.

“Η ζεστασιά αυτή ίσως να ήταν παραπλανητική. Χρησιμοποιούσε γλυκά λόγια, ήταν ανοικτός και έδειχνε αυτοπεποίθηση, αλλά υπήρχε αυτή η ψυχρότητα”, τόνισε η Ζενεβιέβ Κουκ, η οποία δεν είχε μέχρι σήμερα αποκαλύψει την ύπαρξη του ημερολογίου.

Το 1984 εξομολογείται πως “ο Μπαράκ εξακολουθεί να με γοητεύει. Όμως παίρνει όλα τα πράγματα σοβαρά, έχει μεγάλο αυτοέλεγχο”. Ένα χρόνο αργότερα, μετά το τέλος της σχέσης τους, η Κουκ παραδέχεται πως ο Ομπάμα “δεν ήταν έτοιμος για την συναισθηματική δέσμευση που εκείνη ζητούσε”.

Ο Μπαράκ Ομπάμα γνώρισε το 1989 την Μισέλ Ρόμπινσον στο Σικάγο. Παντρεύτηκαν κι έκαναν δυο κόρες. Τον Σεπτέμβριο θα γιορτάσουν τα 20 χρόνια γάμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Ομπάμα πάει… “Εμπρός”!

Η μεθυσμένη Χίλαρι κι ο κουρασμένος σκύλος – Όταν ο Ομπάμα προσπαθεί να κάνει… χιούμορ! (VIDEO)

Μισέλ Ομπάμα: Δεν θα είμαι υποψήφια για την προεδρία των ΗΠΑ!

Πάρτι με πόρνες … περιμένοντας τον Ομπάμα!

Αχ βρε Ομπάμα! Δυο γκάφες σε 24 ώρες!

Ο Ομπάμα είχε επιστροφή από την εφορία!

Έχασες κιλά; Πας «καρφί» στο Λευκό Οίκο!

Γιατί ο Ομπάμα…προσκυνά τη γυναίκα πεζοναύτη;

Ο μυστικός διάλογος του Ομπάμα με τον Μεντβέντεφ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε