Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Παγκόσμιος συναγερμός! Οι τζιχαντιστές σχεδιάζουν να σκοτώσουν τη βασίλισσα Ελισάβετ! – Τρομοκρατικό “χτύπημα” αλά… Μαραθώνιο Βοστόνης

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS

– Το ερχόμενο Σάββατο 15 Αυγούστου, η βασίλισσα της Αγγλίας θα παρευρεθεί σε εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο των 70 χρόνων από τη λήξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου
– Παρά την σοβαρή απειλή, η βασίλισσα Ελισάβετ εξέφρασε την επιθυμία της να παρευρεθεί κανονικά στους εορτασμούς για να αποτίσει φόρο τιμής στους πεσόντες
– Σύμφωνα με τη Daily Mail, η βασιλική οικογένεια είναι στόχος των τζιχαντιστών που θέλουν να… χτυπήσουν με βόμβα
– Όλες οι εκδηλώσεις θα έχουν τηλεοπτική κάλυψη
– Το Μπάκιγχαμ αρνήθηκε να σχολιάσει το δημοσίευμα

Παγκόσμιος συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές από τη στιγμή που έγινε γνωστό το σχέδιο των τζιχαντιστών να σκοτώσουν τη Βασίλισσα Ελισάβετ το ερχόμενο Σάββατο, όταν θα παρευρεθεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 70 χρόνια από τη λήξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου!

Η Daily Mail επικαλείται αποκλειστικές πηγές που αναφέρουν ότι η Βασίλισσα της Αγγλίας, αλλά και ο πρίγκιπας Κάρολος είναι στόχοι του ISIS που σχεδιάζει να χτυπήσει με βόμβα και ήδη οι αρχές σχεδιάζουν τη λήψη δρακόντειων μέτρων ασφαλειας για την ημέρα των εκδηλώσεων.

“Παρόλο που η απειλή για τρομοκρατικό χτύπημα είναι πολύ σοβαρή, θα θέλαμε να διαβεβαιώσουμε τους πολίτες ότι θα λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για τις εκδηλώσεις…”, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας.

Στην περίπτωση που το σχέδιο των τζιχαντιστών είναι υπαρκτό, σημαίνει ότι επιθυμούν να προκαλέσουν ένα τρομοκρατικό χτύπημα, ανάλογο με αυτό των αδερφών Τσαρνάεφ στο Μαραθώνιο της Βοστώνης τον Απρίλιο του 2013. Κι αυτό, γιατί επιλέγουν μία ημέρα που χιλιάδες κόσμος θα βρίσκεται στους δρόμους της Αγγλίας και όλες οι εκδηλώσεις θα έχουν τηλεοπτική κάλυψη.

Το πρόγραμμα της Βασίλισσας Ελισάβετ, το ερχόμενο Σάββατο, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, μια τελετή στο κεντρικό Λονδίνο, την οποία θα παρακολουθήσει μαζί με τον Δούκα του Εδιμβούργου και περισσόερους από 1.000 βετεράνους και μέλη του στρατού.

Η ιστορική 15η Αυγούστου 1945

Στις 9 Αυγούστου, οι Η.Π.Α., έριξαν τη δεύτερη ατομική βόμβα (μετά από αυτή στη Χιροσίμα) στην Ιστορία της Ανθρωπότητας, αυτή τη φορά στο Ναγκασάκι της Ιαπωνίας.

Στις 11 ακριβώς το πρωί της 9ης Αυγούστου 1945, το συνοδό Β-29, με την ονομασία “The Great Artiste” (ο μεγάλος αρτίστας), έριξε τρία αλεξίπτωτα με όργανα, καθώς και ένα γράμμα προς έναν Ιάπωνα επιστήμονα, τον οποίο παρακινούσαν οι Αμερικανοί να ενημερώσει τους συμπατριώτες του για τις καταστροφικές συνέπειες που έχει η ρίψη ατομικών βομβών.

Ένα λεπτό αργότερα, στις 11:01 τοπική ώρα, το B-29 Superfortress Bockscar, έριξε το βαρύ φορτίο του πάνω από το Ναγκασάκι. Η ατομική βόμβα εξερράγη σε ύψος 469 μέτρων πάνω από το έδαφος της πόλης και 3.000 μέτρα μακρύτερα από τον προκαθορισμένο στόχο.

Υπολογίζεται ότι περίπου 40.000 κάτοικοι της πόλης Ναγκασάκι, σκοτώθηκαν ακαριαία, ενώ άλλοι τόσοι πέθαναν κατά τους επόμενους έξι μήνες από τις παρενέργειες της ατομικής βόμβας.

Τελικά, έξι ημέρες μετά τη ρίψη της δεύτερης και τελευταίας έως σήμερα ατομικής βόμβας κατά ανθρώπων, στις 15 Αυγούστου 1945, (και δύο μόλις ημέρες πριν από την ολοκλήρωση κατασκευής και τρίτης ατομικής βόμβας από τους Αμερικανούς), ο Ιάπωνας Αυτοκράτορας Χιροχίτο, μην έχοντας άλλη λύση, ανακοίνωσε την άνευ όρων παράδοση της χώρας του στους Συμμάχους, με την υπογραφή της παράδοσης να πραγματοποιείται στις 2 Σεπτεμβρίου 1945, πάνω στο αμερικανικό θωρηκτό USS Missouri.

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε