Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Πανικός σε αεροδρόμιο στην Τουρκία – Άνδρας φώναζε ότι έχει βόμβα

Φωτο αρχείου ΑΠΕ - ΜΠΕ
Φωτο αρχείου ΑΠΕ - ΜΠΕ

 Συναγερμός σήμανε στο αεροδρόμιο της Αττάλειας όταν Σύρος υποστήριξε ότι έχει βόμβα ενώ φώναξε «Αλάχου Άκμπαρ». Οι Αρχές κάνουν λόγο για άντρα με ψυχολογικά προβλήματα ενώ μαρτυρίες αναφέρουν ότι ήταν “φτιαγμένος”.

Λίγες ώρες μετά την “αιματηρή” Πρωτοχρονιά και ο τρόμος έχει καλύψει για τα καλά την Τουρκία.

Σήμερα (02-01-2017) το πρωί, ένας Σύρος προκάλεσε πανικό στο αεροδρόμιο της Αττάλειας όταν ενώ περνούσε από τους ελέγχους ασφαλείας είπε ότι κουβαλάει βόμα.

«Έχω πάνω μου μια βόμβα», φώναξε ενώ είπε ότι συνεργάζεται με τρομοκράτες. Λίγο αργότερα μάλιστα φώναξε «Αλάχου Άκμπαρ» (ο Αλλάχ είναι ο Μέγας).

Οι επιβάτες πανικοβλήθηκαν και τα μέλη της ασφάλειας του αεροδρομίου έθεσαν υπό κράτηση τον άνδρα γύρω στις 09:55 (τοπική ώρα).

Οι Αρχές ανέφεραν ότι πρόκειται για άνδρα, ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα ενώ αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι είχε καπνίζει μαριχουάνα.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως όλα έγινα την ώρα που εκείνος περνούσε τις αποσκευές του από τα μηχανήματα ακτίνων Χ.

Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης δεν έκαναν γνωστό αν μετέφερε πράγματι κάποιον εκρηκτικό μηχανισμό ο ύποπτος.

Η Τουρκία παραμένει σε κατάσταση αυξημένου συναγερμού μετά τον φόνο 39 ανθρώπων από έναν ένοπλο σε νυκτερινό κέντρο της Κωνσταντινούπολης.

Ανθρωποκυνηγητό βρίσκεται σε εξέλιξη για να βρεθεί ο δράστης της επίθεσης στο δημοφιλές νυκτερινό κέντρο Reina, όπου περισσότεροι από 500 άνθρωποι γιόρταζαν το νέο έτος.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε