Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Παντού θάνατος: η Τρίπολη απέραντο νεκροτομείο – ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ φωτογραφίες

Για πολλούς ήταν απλά θέμα χρόνου να έρθουν και αυτές οι εικόνες στο φως. Παντού αίμα και πτώματα. Φρουροί του Καντάφι νεκροί γύρω από το παλάτι του, άμαχοι νεκροί στους δρόμους και τα νοσοκομεία.

Ο φωτογραφικός φακός του πρακτορείου Reuters αποκάλυψε τις θηρειωδίες. Πιστοί στρατιώτες του Καντάφι νεκροί, δεμένοι πισθάγκωνα. Ξεκάθαρη εικόνα εκδίκησης.

Περισσότεροι από 30 άνδρες που πιστεύεται ότι είναι μαχητές πιστοί στον Καντάφι σκοτώθηκαν σε στρατόπεδο στην κεντρική Τρίπολη και τουλάχιστον δύο από αυτούς ήταν δεμένοι με πλαστικές χειροπέδες, το οποίο δείχνει ότι εκτελέστηκαν.

Ο απεσταλμένος του Reuters μέτρησε 30 πτώματα διάτρητα από σφαίρες στην περιοχή όπου σημειώθηκαν μάχες ανάμεσα στις δυνάμεις του Καντάφι και τους αντικαθεστωτικούς.



Ο τηλεοπτικός φακός του Al Jazeera την ίδια στιγμή βρήκε στοιχεία μαζικής εκτέλεσης πολιτικών ακτιβιστών.

Νωρίτερα, μέλος της Διεθνούς Ιατρικής Ένωσης δήλωσε ότι στο νοσοκομείο της Τρίπολης διακομίστηκαν οι σοροί 17 αμάχων, οι οποίοι πιστεύεται ότι εκτελέστηκαν τις τελευταίες ημέρες από τις κυβερνητικές δυνάμεις στο αρχηγείο του Καντάφι στη λιβυκή πρωτεύουσα.


Τα τραύματα που φέρουν δεν είναι από πεδίο μάχης, σημείωσε η Κρίστι Κάμπελ, διευκρινίζοντας ότι υπήρχαν πληροφορίες για περισσότερα πτώματα.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ: REUTERS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παραλίγο να πιάσουν τον Καντάφι! – Τον έχασαν για λίγα λεπτά

Το “Μεγάλο Ποτάμι” που προστατεύει τον Μουαμάρ Καντάφι

Μέσα στο παλάτι του Καντάφι – Η χλιδή σε όλο της το μεγαλείο – φωτο

Τι απέγιναν οι αμαζόνες του Καντάφι μετά την πτώση – Ποια αυτοκτόνησε ενώπιον του;

Ελεύθεροι οι Ιταλοί δημοσιογράφοι που είχαν απαχθεί

Επικήρυξαν τον Καντάφι νεκρό ή ζωντανό -Φήμες πως σκοτώθηκε ο γιός του, Μοχάμεντ – Αυτομόλησε και ο Νο2 της υπηρεσίας πληροφοριών


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ NEWSIT ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε