Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Παραλίγο να συνταξιδέψουν με έναν νεκρό!

Παραλίγο να συνταξιδέψουν με έναν νεκρό!

Δύο γυναίκες συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο Τζον Λένον του Λίβερπουλ όταν διαπιστώθηκε

 ότι προσπάθησαν να περάσουν ένα νεκρό άνδρα σε μία πτήση με προορισμό τη Γερμανία.

Οι δύο γυναίκες, ηλικίας 41 και 66 ετών, είχαν τοποθετήσει τον 91χρονο νεκρό σε ένα αναπηρικό αμαξίδιο, του είχαν φορέσει γυαλιά ηλίου και τον οδήγησαν στον γκισέ παράδοσης αποσκευών με την προφανή φιλοδοξία να τον περάσουν και από τους διαδοχικούς ελέγχους διαβατηρίων και χειραποσκευών ως το αεροπλάνο.

Πλην όμως οι υπάλληλοι στο check in υποψιάστηκαν ότι κάτι δεν πάει καλά και το σχέδιο ματαιώθηκε.

Οπως δήλωσε αστυνομική πηγή, πιστεύεται ότι το πτώμα μεταφέρθηκε με ταξί ως το αεροδρόμιο από το Ολντχαμ, μία απόσταση περίπου 60 χιλιομέτρων.

 Οι δύο γυναίκες αφέθηκαν ελεύθερες με εγγύηση, αφού τους απαγγέλθηκε κατηγορία της απόκρυψης θανάτου από τις αρμόδιες αρχές.

Προφανώς ήθελαν να γλυτώσουν τα υπέρογκα έξοδα της μεταφοράς της σορού του 91χρονου. Κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει στο παρελθόν παρά μόνο στην ταινία του Χόλυγουντ και μεγάλη εισπρακτική επιτυχία με τίτλο : “Τρελό weekend στου Μπέρνι”.

Η υπόθεση είχε ως εξής: Δυο υπάλληλοι μιας εταιρείας, ο Larry και ο Richard είχαν μια επιτυχία στη δουλειά τους και ανταμείβονται με ένα σαββατοκύριακο στην εξοχική κατοικία του αφεντικού τους. Όταν φτάσουν εκεί όμως θα ανακαλύψουν ότι το αφεντικό τους, ο Bernie είναι νεκρός. Αυτό δεν τους εμποδίζει να κάνουν τον Bernie την ψυχή του πάρτι!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε