Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Παράλυτος ηλικιωμένος δέχτηκε επίθεση από αρουραίους μέσα σε νοσοκομείο!

Ο ηλικιωμένος άνδρας τραυματίστηκε μάλιστα σοβαρά ενώ γιατροί, νοσοκόμες και φύλακες δεν πήραν χαμπάρι.

Αρουραίοι επιτέθηκαν σε έναν παράλυτο άνδρα που νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Ινδίας και τον τραυμάτισαν σοβαρά ενώ οι υπάλληλοι –γιατροί, νοσοκόμες και φύλακες– δεν αντιλήφθησαν το παραμικρό γιατί κοιμόντουσαν.

Σύμφωνα με το πρακτορείο IANS ο 70χρονος ασθενής νοσηλευόταν στη μονάδα εντατικής θεραπείας του κρατικού νοσοκομείου Ματούρα Ντας Ματούρ, στην πόλη Τζοντπούρ της βορειοδυτικής Ινδίας. Οι αρουραίοι του επιτέθηκαν και τον δάγκωσαν στα αυτιά, τη μύτη, τα χείλη και τα μάγουλα ενώ προκάλεσαν και ζημιές στον αναπνευστήρα με τον οποίο ήταν συνδεδεμένος.

Λόγω της παράλυσης του ο άτυχος άνδρας δεν μπορούσε να διώξει τα τρωκτικά.

“Το προσωπικό του νοσοκομείου, από τους γιατρούς μέχρι τους φύλακες, πάει για ύπνο πριν τις 11 το βράδυ, αφήνοντας μόνους τους ασθενείς”, φέρεται να δήλωσε ένας γιατρός στο πρακτορείο.

    Οι αρχές δεν επιβεβαίωσαν το επεισόδιο, όμως ο διευθυντής του νοσοκομείου είπε ότι η υπόθεση ερευνάται και ότι έχει ζητήσει τη βοήθεια ειδικών που ασχολούνται με τη μυοκτονία.

    Το 2009 ένα νεογέννητο πέθανε σε άλλο νοσοκομείο της Τζοντπούρ αφού δέχτηκε επίθεση από τρωκτικά, ανέφερε το πρακτορείο.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε