Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Παραμύθια της Χαλιμάς τα περί σεβασμού στα ήθη του Ισλάμ; – Καταπέλτης ο ιμάμης του Παρισιού

Παραμύθια της Χαλιμάς τα περί σεβασμού στα ήθη του Ισλάμ; – Καταπέλτης ο ιμάμης του Παρισιού

Την έκπληξή της εξέφρασε πηγή του περιβάλλοντος του ιμάμη του Μεγάλου Τεμένους του Παρισιού για τις πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες η σορός του Οσάμα Μπιν Λάντεν ποντίστηκε στη θάλασσα, σημειώνοντας ότι “κάτι τέτοιο θα ήταν εντελώς αντίθετο με τα ιερά και όσια του Ισλάμ”.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα CNN και MSNBC, η σορός του Μπιν Λάντεν ποντίστηκε στη θάλασσα, σε αδιευκρίνιστο μέρος, με σεβασμό στις μουσουλμανικές παραδόσεις.

Πηγή του περιβάλλοντος του ιμάμη του Μεγάλου Τεμένους Νταλίλ Μπουμπακέρ εξέφρασε “μεγάλη έκπληξη” για τις πληροφορίες αυτές, οι οποίες “θα πρέπει να επαληθευτούν”.

Η πηγή αυτή σημείωσε ότι, σύμφωνα με τη μουσουλμανική παράδοση, “το σώμα ενός νεκρού πρέπει κατ’αρχάς να πλυθεί με σαπούνι, στη συνέχεια με καθαρό νερό και τέλος με νερό αναμεμειγμένο με καμφορά, προτού τυλιχθεί με τρία κομμάτια ύφασμα”.

“Ο ενταφιασμός γίνεται στη γη, χωρίς φέρετρο. Η σορός πρέπει να τοποθετηθεί παράλληλα με τη Μέκκα, το κεφάλι του νεκρού να είναι ελαφρά γυρισμένο προς τα δεξιά ώστε το πρόσωπό του να στρέφεται προς την Κάαμπα, τον ιερό τόπο της Μέκκας”, προσέθεσε.

Καμία επίσημη επιβεβαίωση δεν υπάρχει μέχρι στιγμής για την πληροφορία ότι η σορός του Μπιν Λάντεν ποντίστηκε στη θάλασσα. Υψηλόβαθμος αξιωματούχος της κυβέρνησης Ομπάμα είχε δηλώσει νωρίτερα: “Διαβεβαιώνουμε ότι η σορός του αντιμετωπίστηκε σύμφωνα με τις μουσουλμανικές πρακτικές και παραδόσεις. Είναι κάτι που λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη μας”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρίλερ με το πτώμα του Μπιν Λάντεν – Πλαστή η φωτο που έκανε το γύρο του κόσμου – Η διεθνής κοινή γνώμη απαιτεί αποδείξεις!

Νεκρός ο Μπιν Λάντεν – Στους δρόμους οι αμερικανοί πανηγυρίζουν!
Ποιος ήταν ο Οσάμα Μπιν Λάντεν
Η τελευταία εμφάνιση του Οσάμα Μπιν Λάντεν

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε