Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Παρέμβαση Πρίμπους για το Κυπριακό – Τι είπε ο προσωπάρχης του Τραμπ!

Παρέμβαση Πρίμπους για το Κυπριακό – Τι είπε ο προσωπάρχης του Τραμπ!

Παρέμβαση για το Κυπριακό έκανε ο προσωπάρχης του Λευκού Οίκου, Ρέινς Πρίμπους μιλώντας σε εκδήλωση της ομογένειας.

«Ο Θεός έβαλε κάτι στην καρδιά μας που μας έφερε μαζί για να υπηρετήσουμε ο ένας τον άλλον. Να υπηρετήσουμε τις αξίες που γιορτάζετε απόψε, τις αξίες της ελευθερίας. Το γεγονός ότι τα πράγματα στα οποία πιστεύετε – και είναι η Κύπρος – είναι οι ίδιες αξίες για τις οποίες αγωνιζόμαστε καθημερινά, αλλά και για τις οποίες επίσης πολέμησαν πριν από πολλά χρόνια. Μια μάχη για ελευθερία», είπε ο κ. Πρίμπους.

Είπε επίσης στους ομογενείς ότι η μάχη για την ελευθερία είναι η ίδια μάχη για την οποία αγωνίζονται στην Κύπρο. «Και μια ελεύθερη και ενωμένη Κύπρος είναι κάτι στο οποίο πιστεύουμε. Όπως και στην θρησκευτική ελευθερία», ανέφερε.

Τον κ. Πρίμπους παρουσίασε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, Έντ Ρόις, που καταχειροκροτήθηκε από τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση, καθώς ήταν αυτός που εισήγαγε το ψήφισμα κατά της Τουρκίας, με το οποίο ζητείται η προσαγωγή σε δίκη των φρουρών του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν που χτύπησαν διαδηλωτές έξω από την τουρκική πρεσβεία. Ο κ. Ρόις έπλεξε επίσης το εγκώμιο του Νίκου Αναστασιάδη και εξέφρασε την υποστήριξή του στις συνομιλίες και στη συνάντηση της Γενεύης.

πηγη: mignatiou.com

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε