Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Παρολίγο νέο μακελειό σε σχολείο των ΗΠΑ – Μαθητής πυροβόλησε μαθητή

Παρολίγο νέο μακελειό σε σχολείο των ΗΠΑ – Μαθητής πυροβόλησε μαθητή

Ένας μαθητής χτυπήθηκε από σφαίρες σήμερα σε ένα επεισόδιο σε ένα σχολείο στο Ταφτ της Καλιφόρνιας, του οποίου ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη, ανακοινώθηκε από το γραφείο του τοπικού σερίφη.

“Ένας μαθητής πυροβολήθηκε στον εξωτερικό χώρο του σχολείου”, δήλωσε στο δίκτυο CNN ο Ρέι Προύιτ εκπρόσωπος του σερίφη της κομητείας του Κέρν, χωρίς να προσδιορίζει τη σοβαρότητα των τραυμάτων του θύματος.

“Αυτός ο μαθητής μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο στο Μπέικερσφιλντ. Έχουμε συλλάβει έναν ύποπτο, ο οποίος είναι επίσης μαθητής”, πρόσθεσε.

Ένας αξιωματικός από το γραφείο του σερίφη, είχε δηλώσει νωρίτερα στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι δύο άνθρωποι είχαν χτυπηθεί από σφαίρες στο επεισόδιο αυτό.

“Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είχαμε και δεύτερο θύμα, αλλά προφανώς αυτό δεν συμβαίνει”, δήλωσε ο Προύιτ. “Συνεχίζουμε να ερευνούμε στο σχολείο”, πρόσθεσε. Δεν διευκρίνισε πάντως αν ο οπλοφόρος χρησιμοποίησε καραμπίνα.

Δεν έχει επίσης καταστεί γνωστό αν το θύμα και ο οπλοφόρος γνώριζαν ο ένας τον άλλο, ούτε το κίνητρο για τους πυροβολισμούς, που έλαβαν χώρα στο κτίριο Επιστημών του λυκείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κι όμως! Κοριτσάκι 6,5 ετών προσποιήθηκε ότι ήταν νεκρό την ώρα που ο μακελάρης του Κονέκτικατ Ανταμ Λάνζα εκτελούσε δίπλα του τους συμμαθητές του!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε