Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Πάρτι μέχρι πρωίας από τον παιδόφιλο ποδοσφαιριστή Adam Johnson πριν τη φυλακή

Πάρτι μέχρι πρωίας από τον παιδόφιλο ποδοσφαιριστή Adam Johnson πριν τη φυλακή

Ήταν πριν από λίγες ημέρες που ο δικαστής προειδοποίησε τον ποδοσφαιριστή Adam Johnson πως αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης για τις περιπτύξεις του με ανήλικη. Ο 28χρονος πρώην εξτρέμ της Σάντερλαντ έκανε ένα πάρτι μέχρι πρωίας στο σπίτι του 10 ημέρες πριν ανακοινωθεί η ποινή του.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τους καλεσμένους του να φεύγουν μεθυσμένοι από το 2 εκατομμυρίων σπίτι του το πρωί της Κυριακής. Μετά την ομολογία του Adam Johnson για τις περιπτύξεις του με 15χρονη, ο 28χρονος βρίσκεται έξω με εγγύηση και απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 7 το απόγευμα έως τις 7 το πρωί.

Ο δικαστής Jonathan Rose του είπε πως θα πρέπει να περιμένει ποινή φυλάκισης όταν επιστρέψει στο δικαστήριο την ερχόμενη Πέμπτη. “Θα πρέπει να καταλάβεις ότι όταν επιστρέψεις εδώ στα τέλη Μαρτίου θα καταδικαστείς με φυλακή. Μπορείς να αποχαιρετήσεις την κόρη σου. Μια ποινή φυλάκισης σημαίνει ότι δεν θα τη δεις για κάποιο χρονικό διάστημα”, του είπε χαρακτηριστικά, δικαιολογώντας και την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση. Η αρχική άποψη του δικαστή είναι πως τα αδικήματά του μπορεί να οδηγήσουν σε ποινή φυλάκισης από 5 έως 10 χρόνια.

“Μια γυναίκα κρατούσε τα παπούτσια της και ένα μπουκάλι στο χέρι. Φορούσε τα ίδια ρούχα. Με έναν φίλο της πίεζαν κάθε κουμπί στην πύλη για να καταφέρουν να βγουν. Έμειναν εκεί για λίγα λεπτά μέχρι να καταλάβουν. Βγήκε μετά ο πατέρας του John και τους άνοιξε την πύλη. Η κοπέλα έφυγε ξυπόλητη”, δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στη The Sun.

 

O Alex Johnson κατηγορείται για τα όσα έκανε με μια 15χρονη στις 30 Ιανουαρίου του περασμένου χρόνου στο αυτοκίνητό του. “Ένιωσα ότι με χρησιμοποίησε και με απογοήτευσε” δήλωσε έξω από το δικαστήριο η 15χρονη που ο Alex Johnson ομολόγησε πως φίλησε και άγγιξε ερωτικά. “Είναι ο χειρότερος χρόνος της ζωής μου και είχα να αντιμετωπίσω πολλά όταν υποστήριξε την αθωότητά του”. Στο δικαστήριο έγινε γνωστό πως ο 28χρονος ποδοσφαιριστής είχε ανταλλάξει εκατοντάδες μηνύματα με την ανήλικη και τελικά συμφώνησε να τη συναντήσει για να της υπογράψει μια φανέλα του. Σε επόμενη συνάντησή τους και αφού της είχε ζητήσει ένα ευχαριστήριο φιλί έγιναν όλα. Ο 28χρονος έχει μια κόρη 1 έτους με τη Stacey Flounders που τον υποστήριξε κατά τη διάρκεια της δίκης, σημειώνοντας ωστόσο ότι είναι πλέον μόνο φίλοι.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε