Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

“Πείτε στην Delta Airlines να βρει τον Πάκο…!”

“Πείτε στην Delta Airlines να βρει τον Πάκο…!”
Η αμερικανική αεροπορική εταιρεία Delta Airlines έχασε τον…Πάκο και τώρα τον ψάχνουν στο ίντερνετ.

 

Στο ίντερνετ έχει επενδύσει τις τελευταίες του ελπίδες ένα νεαρό ζευγάρι από τον Καναδά προκειμένου να βρεθεί ο τετράποδος σύντροφός του, ο Πάκο, τον οποίο… έχασε η Delta Αirlines αφού είχε κάνει τσεκ-ιν για να ταξιδέψει στον χώρο των αποσκευών με το ίδιο αεροπλάνο που θα μετέφερε στο Ντιτρόιτ από την Πόλη του Μεξικού τα αφεντικά του.
 
Εκατοντάδες άνθρωποι έχουν ήδη υπογράψει την αίτηση που ανάρτησαν στο Ιντερνετ ο Τζοσάια Αλεν, φοιτητής από το Οντάριο και η φίλη του Εριν Ντόκινγκ, µε τίτλο «Πείτε στην Delta Αirlines να βρει τον Πάκο». «Είναι τελείως διαφορετικό από το να χάνεις μια αποσκευή. Πρόκειται για ένα ζωντανό πλάσμα…», λέει οργισµένος ο Τζοσάια.
 
 
Το ζευγάρι βρήκε τον Πάκο, ένα μικρό λευκό σκυλάκι, να περιφέρεται γεμάτο ψύλλους στο Πουέρτο Βαγιάρτα, το θέρετρο του Μεξικού όπου έκανε διακοπές τον προηγούμενο μήνα. Αφού αποφάσισε να τον υιοθετήσει και να τον πάρει μαζί του, τον πήγε στον κτηνίατρο, του αγόρασε ειδικό κλουβί μεταφοράς και πλήρωσε την Delta 200 δολάρια για να του εξασφαλίσει εισιτήριο στην πτήση. Ωστόσο ο Πάκο δεν έφτασε στο Ντιτρόιτ και έπειτα από πολλές καθυστερήσεις και δικαιολογίες, η εταιρεία υποστήριξε πως ο σκύλος το είχε σκάσει από το κλουβί του όταν ετοιμάζονταν να τον φορτώσουν στο αεροπλάνο. Προσφέρθηκε μάλιστα να αποζημιώσει «γενναιόδωρα» το ζευγάρι επιστρέφοντας του υπό μορφήν κουπονιού, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιήσει για επόμενο ταξίδι του µε την Delta, τα 200 δολάρια που κόστισε το εισιτήριο του Πάκο.
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε