Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Περίμεναν τον Τραμπ για να τον αποδοκιμάσουν [vids]

Περίμεναν τον Τραμπ για να τον αποδοκιμάσουν [vids]

Όχι μόνο συναντήθηκε με την ηγεσία, τους συντάκτες και τους αρθρογράφους των New York Times αλλά πήγε ο ίδιος στα γραφεία της εφημερίδας και δέχτηκε η συζήτηση να γίνει on the record. Και αυτή δεν ήταν η μοναδική “δύσκολη” στιγμή για τον Ντόναλντ Τραμπ.

Μετά από τη δημόσια αντιπαράθεση με την ιστορική εφημερίδα και τις αποκαλύψεις για τον… εξάψαλμο σε δημοσιογράφους και στελέχη μεγάλων αμερικανικών δικτύων, τους οποίους κάλεσε στο διαμέρισμά του στο Μανχάταν για τους… ξεφτιλίσει, ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ «σύρθηκε» στα κεντρικά των New York Times για την περιβόητη συνάντηση. Η οποία έγινε on the record και τα όσα συζητήθηκαν, λέξη λέξη, αναρτήθηκαν στο site της εφημερίδας, ώστε να μη μπορεί ο Τραμπ να πάρει ούτε κόμμα πίσω.

Ο πρόεδρος to be των ΗΠΑ μπήκε από την πίσω πόρτα των γραφείων της εφημερίδας, προκαλώντας δυσαρέσκεια σε όσους είχαν συγκεντρωθεί στο λόμπι του κτιρίου για να τον δουν. Αλλά βγήκε από την κεντρική είσοδο όταν μια ώρα μετά τελείωσε η συνάντησή του. Και εκεί αποδοκιμάστηκε από κάποιους και από άλλους αποθεώθηκε. Αλλά οι αποδοκιμασίες μάλλον ήταν περισσότερες…

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Όσοι αποδοκίμασαν τον Ντόναλντ Τραμπ δεν ήταν εργαζόμενοι στους New York Times αλλά πολίτες όπως έσπευσε να διευκρινίσει μέσω twitter ο Patrick LaForge, αρχισυντάκτης των Times στο twitter

Και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που περίμεναν τον Τραμπ. Μάλλον το αντίθετο όπως φαίνεται από τη φωτογραφία που ανέβασε στο twitter ο Jonathan Lemire, δημοσιογράφος του Associated Press.

Φωτογραφίες: Reuters

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε