Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Περιοριστικά μέτρα για τη “σύζυγο” του Λεονάρντο Ντι Κάπριο

Περιοριστικά μέτρα επέβαλε το Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Αντζελες σε μία γυναίκα, η οποία θεωρεί ότι είναι σύζυγος του Λεονάρνο Ντι Κάπριο και κυοφορρεί το παιδί τους που ονομάζεται Ιησούς!

Ο πρωταγωνιστής αναφέρει στη δικογραφία ότι έχει τρομοκρατηθεί από τη “φαντασιόπληκτη” αυτή γυναίκα και αισθάνεται ότι κινδυνεύει.

Ο δικηγόρος του προσκόμισε μία σειρά από ιδιόχειρες επιστολές της γυναίκας, η οποία ονομάζεται Λίβια Μπιστρισενού, προς τον Ντι Κάπριο. “Θέλεις να είσαι στην πραγματικότητα μαζί μου και να είσαι ο πατέρας του Ιησού; Σου έχω εξηγήσει ότι δεν μπορώ να είμαι εικονικά με κανέναν. Πρέπει να έχω έναν αληθινό πατέρα για τον Ιησού, όχι έτσι”, αναφέρει σε μία από τις επιστολές.

Με την απόφαση του δικαστηρίου η γυναίκα υποχρεούται με μην πλησιάζει τον Ντι Κάπριο σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων.

Την ίδια ώρα μια άλλη γυναίκα παραπέμπεται σε δίκη στο Λος Αντζελες, κατηγορούμενη ότι επιτέθηκε στον Ντι Κάπριο με ένα ποτήρι του κρασιού και τον τραυμάτισε στο πρόσωπο και στον λαιμό, σε ένα ιδιωτικό πάρτι στο Χόλιγουντ το 2005. Ο ηθοποιός χρειάστηκε να κάνει αρκετά ράμματα μετά την επίθεση. Η 40χρονη Αρίθα Γουίλσον, η οποία εκδόθηκε από τον Καναδά για να δικαστεί, αν καταδικαστεί, αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης επτά ετών.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε