Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Περιπλέκεται το νέο ροζ σκάνδαλο για τον Καβαλιέρε…

Ο μεγιστάνας-πρωθυπουργός, από την μεριά του, συνεχίζει να υποστηρίζει ότι “προσπάθησε μόνο να βοηθήσει μια κοπέλα που βρισκόταν σε πολύ δύσκολη θέση”.

Η υπόθεση της Καρίμα, της δεκαεπτάχρονης μαροκινής που φέρεται να είχε προσωπικές συναντήσεις με τον ιταλό πρωθυπουργό, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, συνεχίζει να αποτελεί κύριο θέμα της επικαιρότητας στην Ιταλία.

Σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύουν σήμερα οι ιταλικές εφημερίδες “Κορριέρε Ντέλλα Σέρα” και “Ρεπούμπλικα”, ο ανώτερος υπάλληλος της Αστυνομίας του Μιλάνου, Πιέτρο Οστούνι, σε γραπτή έκθεση του, αναφέρει ότι “ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι τηλεφώνησε προσωπικά για να προσπαθήσει να βοηθήσει την Καρίμα, που είχε οδηγηθεί στα γραφεία της Αστυνομίας μετά από κλοπή”.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την εφημερίδα “Ιλ Μεσσατζέρο”, ο ιταλός πρωθυπουργός, είπε στον αστυνομικό ιθύνοντα με τον οποίο συνομίλησε τηλεφωνικά, ότι “γνώριζε την κοπέλα αυτή, διότι του είχαν πει ότι ήταν συγγενείς, του Αιγύπτιου προέδρου Χόσνι Μουμπάρακ. Κατά συνέπεια, θα ήταν καλό να μην μεταφερθεί σε κοινότητα για την φιλοξενία ανηλίκων, αλλά να δοθεί, με προσωρινή ανάθεση, σε κάποιο άτομο άμεσης εμπιστοσύνης”.

Σημειώνεται ότι ο “Καβαλιέρε” συνεχίζει να διαψεύδει το συγκεκριμένο γεγονός, που προκύπτει, όμως, από τα αρχεία του ιταλικού Υπουργείου Εσωτερικών.

Οι σχολιαστές, υπογραμμίζουν ότι, τώρα, οι ανακριτές, καλούνται να εξακριβώσουν αν όντως πραγματοποιήθηκε η συγκεκριμένη τηλεφωνική παρέμβαση και αν στόχευε στο να πετύχει μια ευνοϊκή μεταχείριση της νεαρής βορειοαφρικανής.
 
Σύμφωνα, επίσης, με τα όσα αναφέρει το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Άνσα, ανήλικες κοπέλες που βρίσκονται, με δικαστική εντολή, σε κέντρο φιλοξενίας κοντά στην Ρώμη, δηλώνουν ότι γνώρισαν προσωπικά την Καρίμα. Τους διηγήθηκε, μάλιστα, ότι συναναστράφηκε τον Σ. Μπερλουσκόνι, λαμβάνοντας σειρά ακριβών δώρων, μεταξύ των οποίων και ένα αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού.

Όπως αναφέρει τέλος, η “Ιλ Μεσσατζέρο”, θα πρέπει να λυθεί ένα ακόμη μυστήριο: καλά πληροφορημένες πηγές, υποστηρίζουν ότι υπάρχει σειρά φωτογραφιών, από γιορτές στην βίλα του Μπερλουσκόνι, έξω από το Μιλάνο, στις οποίες φέρεται να συμμετείχε και η δεκαεπτάχρονη Καριμά. Φυλάσσονται, ίσως, στην φωτογραφική μνήμη κάποιου κινητού και ουδείς μπορεί να προβλέψει, αν και πότε θα δημοσιευθούν.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε