Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Πέθαναν τη Χίλαρι Κλίντον! [vid]

Φωτογραφία: Reuters
Φωτογραφία: Reuters

«Ξεκινάμε με την έκτακτη είδηση για το θάνατο της Χίλαρι Κλίντον». Ένα μακάβριο σαρδάμ έρχεται να προστεθεί στις θεωρίες συνωμοσίας και τα όσα γράφονται, ακούγονται και λέγονται για την υγεία της υποψήφιας προέδρου των ΗΠΑ.

Η Χίλαρι Κλίντον ζει και βασιλεύει και ετοιμάζεται, μετά την πνευμονία και την κατάρρευσή της σε τελετή μνήμης για τα 15 χρόνια από την τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου, να επιστρέψει στην προεκλογική της εκστρατεία.

Αλλά το μακάβριο σαρδάμ του παρουσιαστή του ABC News Τζο Τόρρες έχει αρχίσει να γίνεται… viral. «Ξεκινάμε με την έκτακτη είδηση για το θάνατο της Χίλαρι Κλίντον» είπε ο Τόρρες. Αλλά αντί για death (θάνατος) ήθελε να πει health (υγεία). Αλλά κάπου τα μπέρδεψε…

Και φυσικά προκλήθηκε σάλος. Όχι μόνο γιατί… ανακοινώθηκε ο θάνατος της υποψήφιας των Δημοκρατικών αλλά και γιατί ο παρουσιαστής δεν έκανε καμία προσπάθεια να διορθώσει τη… γκάφα του.

Εκπρόσωπος του καναλιού είπε πως ο Τόρρες ήθελε να πει health αντί για
Death και τόνισε πως ήταν σαφές από το ρεπορτάζ και τα γραφικά στην οθόνη ότι η υπουργός Κλίντον ήταν ζωντανή και σε ανάρρωση.

Δείτε το video

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε