Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Πέθανε από τη σαλάτα στον γάμο της κόρης της!

Η 49χρονη ήταν αλλεργική στο καρύδι και έπαθε καρδιακή προσβολή

Απαρηγόρητη είναι η μια νεαρή κοπέλα στο Λονδίνο. Η νεαρή Ρέιτσελ ήταν ευτυχισμένη την ημέρα του γάμου της. Μετά το μυστήριο όλοι οι καλεσμένοι πήγαν στη γαμήλια δεξίωση στο Gore Hotel του Λονδίνου.
 
Όλα κυλούσαν όπως τα είχε σχεδιάσει, μέχρι τη στιγμή που η μητέρα της αισθάνθηκε έντονη δυσφορία κατά τη διάρκεια της δεξίωσης.
 
Η 49χρονη μητέρα της νύφης βρήκε από την αίθουσα της δεξίωσης για να πάρει λίγο αέρα. Ξαφνικά σωριάστηκε στο πεζοδρόμιο. Ένας περαστικός προσπάθησε να της δώσει το φιλί της ζωής, αλλά δυστυχώς η κατάσταση χειροτέρευσε.
 
Η μητέρα ήταν αλλεργική στους ξηρούς καρπούς και δεν είχε διαπιστώσει ότι το dressing της σαλάτας στο μενού ήταν από καρύδι!
 
Η γυναίκα έπαθε καρδιακή προσβολή και έπεσε σε κώμα μέσα στο ασθενοφόρο, ενώ όπως διαπιστώθηκε αργότερα στο νοσοκομείο είχε υποστεί σημαντική εγκεφαλική βλάβη λόγω της έλλειψης οξυγόνου.
 
Πάλεψε στην εντατική του νοσοκομείου για πέντε μέρες, αλλά δεν τα κατάφερε.
 
Τραγική φιγούρα η νεαρή Ρέιτσελ προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ και να συνειδητοποιήσει πως η πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής της, έγινε μέσα σε μια στιγμή ο χειρότερος εφιάλτης για την ίδια και την οικογένειά της.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε