Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 26 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Πέθανε η κόρη του Τεντ Κένεντι

Πέθανε η κόρη του Τεντ Κένεντι
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 18.09.2011 | 08:24
Πρώτη δημοσίευση: 18.09.2011 | 08:24

Η Κέρα Κένεντι, κόρη του εκλιπόντος πρώην γερουσιαστή Έντουαρντ Κένεντι, απεβίωσε χθες σε ηλικία 51 ετών, από καρδιακή προσβολή, ανακοίνωσε χθες το Ινστιτούτο Έντουαρντ Μ. Κένεντι για την Γερουσία των ΗΠΑ.

Η Κένεντι, που ήταν τηλεοπτική παραγωγός και κινηματογραφίστρια, «υπήρξε θύμα κατά τα φαινόμενα μιας καρδιακής προσβολής στο τέλος της ημερήσιας άσκησής της», ανέφερε ανακοινωθέν του οικογενειακού ινστιτούτου.

Η Κένεντι είχε προσβληθεί από καρκίνο του πνεύμονα το 2002, που την είχε εξασθενίσει. Πέθανε σε γυμναστήριο κοντά στην Ουάσινγκτον, σύμφωνα με ΜΜΕ στις ΗΠΑ.

Η Κέρα, μεγαλύτερο παιδί του Τεντ Κένεντι, αφήνει πίσω τα παιδιά της, ένα αγόρι κι ένα κορίτσι στην εφηβεία, την μητέρα της και τα αδέλφια της, Τεντ Τζούνιορ και Πάτρικ -- πρώην μέλος του Κογκρέσου που αποσύρθηκε τον Ιανουάριο.

Ο πατέρας της είχε πεθάνει το 2009 χάνοντας τη μάχη με τον καρκίνο. Η Κέρα Κένεντι είχε βοηθήσει στην προεκλογική του εκστρατεία για να επανεκλεγεί στη Γερουσία το 1988.

«Η κόρη μου ήταν η καλύτερή μου φίλη», δήλωσε η μητέρα της Τζόαν Κένεντι στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC.   Διαδώστε αυτό το άρθρο