Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Πέθανε κάνοντας παρκούρ στο μετρό; [pics]

Φωτό από facebook
Φωτό από facebook

Ο διάσημος στην Βρετανία free runner Nye Frankie Newman πέθανε σε “ατύχημα” στο μετρό στο Παρίσι. Ο 17χρονος είχε επισκεφτεί και την Ελλάδα για να κάνει παρκούρ. Δεν έχουν γίνει γνωστά τα ακριβή αίτια του θανάτου του, ωστόσο, όλα δείχνουν πως αυτή τη φορά δεν του… “βγήκε” το ρίσκο που πήρε.

Όπως δήλωσε o Luke Stones, ένας φίλος του free runner: “O Nye Newman πέθανε σήμερα στο Παρίσι μετά από ένα ατύχημα στο μετρό. Δεν έκανε “train surfing” (το να περπατάει κάποιος πάνω στην οροφή των βαγονιών ενώ το τρένο κινείται) όπως πολλοί από εσάς μπορεί να φαντάζεστε. Πολλοί από εσάς ίσως νομίζετε ότι πρόκειται για αστείο, εύχομαι να ήταν, αλλά δεν είναι”.

Φωτο από facebook
Βέβαια τα μέλη της ομάδας”Brewman” του Nye, είχαν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, όταν μέσα στο Δεκέμβρη εμφανίστηκαν σε βίντεο να πηδούν πάνω σε κινούμενα οχήματα και συρμούς στο Παρίσι. Ωστόσο ακόμη δεν έχουν διευκρινιστεί τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν το θάνατο του άτυχου νεαρού.

Φωτο από facebook

Φωτο από facebook

Τραγική ειρωνεία αποτελεί το τελευταίο post του Nye πριν το ατύχημα. Ο 17χρονος ανέβασε μια φωτογραφία στο facebook και από πάνω ανέφερε όλα του τα ταξίδια που έκανε μέσα στο 2016, μεταξύ των οποίων ήταν και η Σαντορίνη που αποτελεί σημαντικό προορισμό για τους free runners, αλλά και το Μαρόκο, την Ισπανία, τη Γαλλία, την Ελβετία, τη Βόρεια Ιρλανδία, τη Γερμανία, τη Δανία, την Ιταλία, τη Φινλανδία και την Κίνα.

Πηγή: Independent

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε