Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ Λιακάδα 20 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Πέθανε μετά απο 42 χρόνια σε κώμα - Η συγκινητική ιστορία της Εντουάρντα

Πέθανε μετά απο 42 χρόνια σε κώμα - Η συγκινητική ιστορία της Εντουάρντα
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 24.11.2012 | 13:29
Πρώτη δημοσίευση: 24.11.2012 | 13:27

Την τελευταία της πνοή άφησε σε ηλικία 59 χρόνων η Εντουάρντα Ο΄Μπάρα. Διαβάστε την ιστορία της.

Το 1970, στα 16 της χρόνια ο διαβήτης την έριξε σε κώμα. Λίγο πριν χάσει τις αισθήσεις της η Εντουάρντα ζήτησε από τη μητέρα της να μη φύγει ποτέ απο το πλευρό της. Αν και δεν χρειαζόταν να το ζητήσει, οι γονείς υπάκουσαν πιστά στην επιθυμία του παιδιού τους και δεν σταμάτησαν λεπτό να τη φροντίζουν, στο σπίτι τους στο Μαϊάμι.

Κάθε μέρα, κάθε νύχτα, κάθε λεπτό, της διάβαζαν, της έβαζαν να ακούσει μουσική, κάθε δύο ώρες της άλλαζαν πλευρό, την έκαναν μπάνιο, της μιλούσαν και την τάιζαν με ειδικό σωλήνα.

Το 1976 ο πατέρας πέθανε. Το 2008 έφυγε απο τη ζωή και η μητέρα. Τη φροντίδα της Εντουάρντα ανέλαβε η αδελφή της, Κολίν.

Ετσι ζούσε η Εντουάρντα μέχρι την περασμένη Τετάρτη που άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 59 χρόνων.

Την Πέμπτη αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα που ήταν αφιερωμένη στην Εντουάρντα η είδηση του θανάτου της. Η αδελφή της έγραψε: “Χθες, ενώ φρόντιζα την Εντουάρντα, την παρατήρησα να με κοιτάζει στα μάτια και να μου χαρίζει το μεγαλύτερο χαμόγελο που έχω δει ποτέ μου. Μετά έκλεισε τα μάτια της, για να συναντήσει τους γονείς μας”.

Το 2001 κυκλοφόρησε το βιβλίο με τίτλο ”Η υπόσχεση είναι υπόσχεση” αλλα και τραγούδι με τη συγκινητική ιστορία της οικογένειας.

Διαβάστε

#TolisLovedMaria! Η συγκινητική ιστορία του Τόλη και της Μαρίας που η αγάπη τους νίκησε το θάνατο

    Διαδώστε αυτό το άρθρο