Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Πέθανε ο καρκινοπαθής που είδε πρώτος το Star Wars

Πέθανε ο καρκινοπαθής που είδε πρώτος το Star Wars

Λίγες ημέρες μετά την εκπλήρωση της επιθυμίας του έφυγε από τη ζωή ο 32χρονος καρκινοπαθής Daniel Fleetwood. Ήθελε να προλάβει να δει το Star Wars: The Force Awakens”.

Ο νεαρός έπασχε από καρκίνο τελικού σταδίου και οι γιατροί τον Ιούλιο του έδιναν μόνο 2 μήνες ζωής. Η γυναίκα επιβεβαίωσε το πρωί της Τρίτης τον θάνατό του. “Ο Daniel έδωσε μια απίστευτη μάχη μέχρι το τέλος. Είναι πλέον ένα με τον Θεό και τη δύναμη. Έφυγε ειρηνικά μέσα στον ύπνο του. Θα είναι πάντα το είδωλο και ο ήρωάς μου. Αγκαλιάστε τον θείο Marc και δώστε στη Lucy πολλά φιλιά. Αναπαύσου εν ειρήνη αγάπη μου. Αυτή ήταν η τελευταία selfie που βγάλαμε μαζί. #‎forcefordaniel‬” ήταν το συγκινητικό μήνυμα της Ashley στο Facebook.

Ο Daniel ήταν φανατικός του Star Wars από τότε που ήταν μικρό παιδί και ανυπομονούσε να δει την τελευταία ταινία επιστημονικής φαντασίας. Με την κατάσταση της υγείας του να επιδεινώνεται, φοβόταν ότι δεν θα ζούσε μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου που θα έβγαινε στους κινηματογράφους. Έτσι ξεκίνησε μια υπέροχη κίνηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να γίνει πραγματικότητα η τελευταία του επιθυμία. Μεταξύ των υποστηρικτών αυτής της ενέργειας ήταν και οι ηθοποιοί του Star Wars Mark Hamill, John Boyega και Carrie Fisher που έκαναν retweet την επιθυμία του με το #ForceForDaniel. Τον καλό υποστήριξε και η Daisy Ridley.

Οι άνθρωποι της Disney, της Lucasfilm και ο σκηνοθέτης J.J. Abrams πρόλαβαν να ικανοποιήσουν. Είχε μάθει τα καλά νέα από τον ίδιο τον σκηνοθέτη που είχε επικοινωνήσει μαζί του. Ο νεαρός είδε την ταινία σπίτι του την περασμένη εβδομάδα.

 

Daniel put up an amazing fight to the very end. He is now one with God and with the force. He passed in his sleep and in…

Posted by Ashley Fleetwood on Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου 2015

 

Πηγή: thewrap

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε