Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

Πήρε φωτιά το ίντερνετ! Η γαμήλια φωτογραφία του 1961 και ο Matt Damon!

Πήρε φωτιά το ίντερνετ! Η γαμήλια φωτογραφία του 1961 και ο Matt Damon!

Μια φωτογραφία που ανέβασε χρήστης του Reddit από τον γάμο του πατέρα του το 1961 έβαλε φωτιά στο ίντερνετ, καθώς η ομοιότητά του με τον Matt Damon είναι εκπληκτική!

Ο πατέρας του χρήστη του Reddit “Coffeeandtrout” ανέβασε τη φωτογραφία με το σχόλιο “Νομίζω ότι ο πατέρας μου μοιάζει με τον Matt Damon”, βάζοντας φωτιά στο ίντερνετ.

Οι χρήστες του site έπαθαν παροξυσμό από την ομοιότητα, πιστεύοντας πως στη φωτογραφία ήταν στην πραγματικότητα ο 45χρονος ηθοποιός. Από το λακάκι μέχρι και ο τρόπος που χαμογελάει στοργικά στη γυναίκα του, ο 75χρονος σήμερα άντρας της φωτογραφίας από το Σιάτλ μοιάζει εκπληκτικά στον Matt Damon.

Τη φωτογραφία που τραβήχτηκε στον γάμο του το 1961 ανέβασε στο Reddit ο γιος του στο Reddit. “Η μέρα του γάμου των γονιών μου. Φεβρουάριος 1961. Νομίζω ότι ο πατέρας μου μοιάζει με τον Matt Damon”.

Ανέφερε μάλιστα πως παρέμειναν παντρεμένοι μέχρι που η μητέρα του έφυγε από τη ζωή πέρυσι. “Ο πατέρας μου ακόμα προσπαθεί να προσαρμοστεί. Ήταν υπέροχα μαζί”.

Οι χρήστες όμως του Reddit ήταν πεπεισμένοι πως πρόκειται για φωτογραφία του διάσημου ηθοποιού που είναι παντρεμένος με τη Luciana Barroso ή ότι έχει αναρτηθεί από τον ίδιο τον ηθοποιό. “Τα αποτελέσματα του DNA… είσαι ο Matt Damon!”, έγραψε ο χρήστης “Duderds”. “Είσαι ο Matt Damonq” ρώτησε ο χρήστης “Throwingfurtheraway_”, με τον χρήστη “Hedgehogknight” να το θεωρεί δεδομένο… “Είναι στα αλήθεια ο Matt Damon”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε