Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 28 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Πιθανώς στις 16/2 η υποψηφιότητα Σαρκοζί

Πιθανώς στις 16/2 η υποψηφιότητα Σαρκοζί
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 09.02.2012 | 17:15
Πρώτη δημοσίευση: 09.02.2012 | 17:15

Αν εκλεγεί υπόσχεται ότι θα κάνει δύο δημοψηφίσματα ενώ μέχρι τώρα δεν ήθελε ούτε να ακούσει τη λέξη δημοψήφισμα.

Την επόμενη βδομάδα θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Γαλλίας ο Νικολά Σαρκοζί, σύμφωνα με ρεπορτάζ γαλλικών μέσων. Ο γάλλος πρόεδρος με συνέντευξή του εξέφρασε την πρόθεσή του να διοργανώσει δημοψηφίσματα για σημαντικά κοινωνικά και εθνικά θέματα.

Αν επανεκλεγεί, ο Νικολά Σαρκοζί, δηλώνει ότι θέλει να δώσει τον λόγο στους πολίτες.

Με συνέντευξή του στο Figaro Magazine, ο γάλλος πρόεδρος- αν και μέχρι πρότινος κρατούσε αρνητική στάση απέναντι στα δημοψηφίσματα- γνωστοποίησε ότι σκοπεύει να συμβουλευτεί τουλάχιστον δυο φορές τους γάλλους για σημαντικά θέματα: το ένα δημοψήφισμα θα σχετίζεται με τα δικαιώματα των αλλοδαπών και το άλλο με τους ανέργους και συγκεκριμένα με το αν έχει ένας άνεργος το δικαίωμα να αρνηθεί μια θέση εργασίας ή κάποιο εκπαιδευτικό σεμινάριο.

Με την εν λόγω συνέντευξη, ο Σαρκοζί φαίνεται ότι...πατά γκάζι ενόψει της επίσημης ανακοίνωσης της υποψηφιότητάς του για την προεδρία, η οποία ενδέχεται να γίνει την ερχόμενη εβδομάδα, στις 16 Φεβρουαρίου. Μετά την ανακοίνωση αναμένεται να ακολουθήσει η παρουσίαση του προγράμματος και μια μεγάλη συγκέντρωση του κυβερνώντος κόμματος UMP.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο