Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Πλάνταξε στο κλάμα το δέκατο θύμα του Τράμπ [pic, vid]

Πλάνταξε στο κλάμα το δέκατο θύμα του Τράμπ [pic, vid]

Δεν είναι μια, δεν είναι δυο, δεν είναι τρεις αλλά δέκα πλέον οι γυναίκες που καταγγέλλουν ότι έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον Ντόναλντ Τράμπ.

Η τελευταία καταγγέλουσα, η Karena Virginia με δάκρυα στα μάτια περιέγραψε πως ο Τραμπ την πλησίασε την ώρα που περίμενε στον δρόμο έξω από τα γήπεδα που γίνεται το US Open στη Νέα Υόρκη το 1998. Τον κατηγόρησε ότι της έπιασε το στήθος και έκανε προσβλητικά σχόλια για εκείνη σε άλλους άνδρες που ήταν στην παρέα του.

Η Karena Virginia που διδάσκει γιόγκα είπε ότι ένιωσε πως είναι υποχρέωσή της ως γυναίκα, ως μητέρα και ως άνθρωπος αλλά και ως Αμερικανίδα πολίτης να πει την αλήθεια για όλα όσα έγιναν.

«Ίσως να με χαρακτηρίσει κακιά γυναίκα» είπε με έμφαση η Karena Virginia αναφερόμενη στον χαρακτηρισμό που έκανε ο Τράμπ για την Χίλαρι στο τρίτο και τελευταίο ντιμπέιτ.

Σε συνέντευξη Τύπου στο Λος Αντζελες μαζί με την δικηγόρο της η γυναίκα αυτή είπε ότι συνάντησε τον Τράμπ όταν ήταν 27 ετών. Είπε ότι περίμενε να της φέρουν το αυτοκίνητο που είχε νοικιάσει όταν εμφανίστηκε ο Τράμπ και έκανε υποτιμητικά σχόλια για εκείνη.

Περιέγραψε κλαίγοντας: «Ε! Κοίτα αυτό το κομμάτι! Δεν την έχουμε ξαναδεί εδώ!»
Στην συνέχεια έβαλε το χέρι του μέσα από την μπλούζα της στο δεξί της στήθος. Όταν εκείνη πήγε να ξεφύγει της είπε: «Δεν ξέρεις ποιος είμαι;» Είπε ότι ένιωσε ντροπιασμένη και αδύναμη και για πολλά χρόνια αισθανόταν ότι ήταν δικό της το λάθος.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε