Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Πλήρωσε 4.400 ευρώ για διακοπές στην Καραϊβική, και αντίκρισε αυτό! (φωτό)

Πλήρωσε 4.400 ευρώ για διακοπές στην Καραϊβική, και αντίκρισε αυτό! (φωτό)

Ένας Γερμανός επέλεξε την Καραϊβική, και ένα εντυπωσιακό ξενοδοχείο σε ένα εξωτικό νησί, για να περάσει τις διακοπές με τον γιό του.

Έβαλε το χέρι στην τσέπη, καθώς τα έξοδα ξεπέρασαν τις 4.400 ευρώ, αλλά δε μπορούσε σε καμία περίπτωση να φανταστεί τι θα αντίκριζε όταν θα έφτανε στο ξκενοδοχείο.
Όπως σημειώνει ο ίδιος, οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου τον είχαν ενημερώσει ότι υπήρχε περίπτωση για μία μικρή “αναστάτωση λόγω εργασιών”, αλλά η πραγματικότητα ήταν αρκετά διαφορετική. Όπως καταγγέλει ο 49χρονος Knut J., όταν έφτασε στο ξενοδοχείο, αντίκρισε ένα μικρό εργοτάξιο που εκτεινόταν από το lobby του ξενοδοχείου έως την παραλία, λόγω εργασιών ανακαίνησης!

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει, οι εργασίες στο χώρο του ξενοδοχείου, σε καθημερινή βάση, διαρκούσαν περισσότερο από 10 ώρες, μετατρέποντας τις διακοπές του σε έναν πραγματικό εφιάλτη. Και όλα αυτά στην τιμή των 4.400 ευρώ!
Με τη βοήθεια πάντως του τουριστικού γραφείου, και γνωρίζοντας τα δικαιώματά του, φωτογράφισε όσα συνέβαιναν καθημερινά στο χώρο του ξενοδοχείου, και τελικά κατάφερε να του επιστραφεί το μισό ποσό.

Πηγή: Bild

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε