Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Συννεφιά 36 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ποιοι είναι οι καλύτεροι εργαζόμενοι;

Ποιοι είναι οι καλύτεροι εργαζόμενοι;
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 07.09.2012 | 08:39
Πρώτη δημοσίευση: 07.09.2012 | 08:38

Σε αυτή την ερώτηση, με την υπάρχουσα κρίση, θα απαντούσαμε... πως κάνεις δεν είναι πλέον ο καλύτερος εργαζόμενος, αφού με τα χρήματα που παίρνουν δεν έχουν καν την διάθεση για δουλειά!

Πριν μερικά χρόνια οι εργαζόμενοι άνω των 55 ετών θεωρούνταν «τελειωμένοι». Και όσοι έχαναν την εργασία τους σε αυτή την ηλικία ήταν σχεδόν αδύνατο να βρουν δουλειά. Σήμερα τα πράγματα άλλαξαν στην Αυστραλία.
 
Οι άνω των 55 ετών κάτοικοι της χώρας αν δεν εργάζονται πρέπει να επιστρέψουν στο εργατικό δυναμικό της χώρας γιατί αυτό θα βοηθήσει στην ανάπτυξη της αυστραλιανής οικονομίας, ήταν το μήνυμα του υπουργού Οικονομικών, Γουέιν Σουάν, στο συνέδριο της Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της χώρας.
 
Το συνολικό όφελος στην αυστραλιανή οικονομία από την εισαγωγή ποσοστού 5% των 55ρηδων στο εργατικό δυναμικό της χώρας εκτιμάται ότι θα αυξήσει το Ακαθάριστο Εθνικό Προϊόν κατά 48 δισ. δολάρια για τα επόμενα 12 χρόνια.
 
Η κυβέρνηση, από τη μεριά της, φαίνεται διατεθειμένη να συνδράμει στην επίτευξη του στόχου διαθέτοντας τουλάχιστον 100 εκατ. δολάρια προκειμένου να κάνει την πρόσληψη εργαζομένων άνω των 55 ετών εφικτή.
 
Η γήρανση του πληθυσμού της Αυστραλίας είναι ο βασικότερος λόγος που υποχρεώνει την κυβέρνηση να δράσει άμεσα στο συγκεκριμένο θέμα.
 
 
 
   Διαδώστε αυτό το άρθρο