Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ποιος διάσημος πολιτικός ήθελε να παίξει διακαώς στη Δυναστεία

Ποιος διάσημος πολιτικός ήθελε να παίξει διακαώς στη Δυναστεία

Θα μπορούσαν όλα να είναι πολύ διαφορετικά αν τότε είχε καταφέρει να πάρει έναν ρόλο στη δημοφιλή σειρά που έγραψε ιστορία.

Η αποκάλυψη για τον Ντόναλντ Τραμπ έρχεται από την ηθοποιό Joan Collins που έγινε διάσημη με τον ρόλο της ως Alexis Colby στη Δυναστεία. Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας, υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, ήθελε απελπισμένα έναν ρόλο στην τηλεοπτική σειρά της δεκαετίας του 1980.

“Πήγε να μιλήσει με έναν από τους ανθρώπους που επιλέγουν το καστ. Ήταν κορυφαίο στέλεχος στο ABC”, αποκάλυψε η Joan Collins κατά τη διάρκεια εμφάνισής της στο The One show. Απορρίφθηκε όμως από τα αφεντικά. “Έξι μήνες αργότερα πήρε τη δική του τηλεοπτική εκπομπή. Είναι ένας πολύ καλός επιχειρηματίας”.

Ο Ντόναλντ Τραμπ εμφανίστηκε σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες αλλά ο ρόλος του ως οικοδεσπότης της αμερικανικής έκδοσης του The Apprentice ήταν ίσως ο πιο διάσημος στην τηλεοπτική καριέρα του. Σήμερα είναι υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων και διεκδικεί το χρίσμα του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Πηγή: Metro

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε